Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στον Καρκίνο;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στον Καρκίνο στις 27 Αυγούστου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με το σπίτι και γενικότερα με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Μπορεί να αποφασίσεις μια αλλαγή αυτήν την περίοδο ή μια μετακόμιση. Φαίνεται πως μπαίνεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης της άποψης σου για τις σχέσεις και τη συντροφικότητα, ίσως να μπαίνεις σε μια νέα φάση, να ξεχνάς το προηγούμενο μοντέλο σχέσεων και να αναζητάς κάτι νέο.

Ταύρος

Ταύρε, παρά τις όποιες δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο αυτές τις μέρες μπορεί να έρθουν και χρήματα που σου οφείλονται ή να ξανασυζητηθούν κάποιες παλαιότερες συμφωνίες – προς όφελός σου. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και αφορά τις νέες γνωριμίες, τη δικτύωση και την κοινωνική σου ζωή που μπορεί να φέρει πολύ θετικές εκπλήξεις αυτήν την περίοδο! Όσο περισσότερο κυκλοφορείς, τόσο το καλύτερο!

Δίδυμος

Δίδυμε, ακόμη και αν έχουν μαζευτεί πολλά, τώρα μπορούν να ξεκαθαριστούν οι υποχρεώσεις και οι προτεραιότητες. Ίσως ξεκινήσει και κάτι στον επαγγελματικό τομέα. Η δυσκολία στην επικοινωνία που αντιμετωπίζεις τις τελευταίες μέρες, μπορεί να μεταφερθεί στις οικογενειακές σχέσεις και αυτή είναι η πλευρά που θέλει περισσότερη προσοχή. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και αφορά τα οικονομικά (στα οποία βρίσκεται η Αφροδίτη) και τα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η όψη της Αφροδίτης (στο ζώδιό σου) με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονική και μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στον αισθηματικό που μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα. Είσαι πάντως ένα βήμα κοντά σε κάποιον στόχο σου. Πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτείς ότι με κάποιους ανθρώπους πρέπει να κρατάς τις αποστάσεις σου και να μην τους ανοίγεσαι. Δεν είναι όλοι έτσι όπως φαίνονται. Καμιά φορά βοηθά να είσαι και λίγο καχύποπτος.

Λέων

Λέων, η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27/8 είναι πολύ θετική και αφορά τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και την εξαιρετική διαίσθηση που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες. Είσαι έτοιμος για νέους στόχους και ίσως προκύψει και μια νέα συμφωνία αυτές τις μέρες. Μια νέα σχέση ή συνεργασία, αλλά και ένα ταξίδι αυτή την περίοδο ή μια εμπειρία θα συμβάλλει στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι. Όλα αυτά τα ενδεχόμενα σε γεμίζουν ενέργεια.

Παρθένος

Παρθένε, πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή στον πρακτικό τομέα και να λύνονται προβλήματα που εκκρεμούν και να οργανώνεσαι με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεσαι όσο θεωρείς ότι χρειάζεται ή όσο θέλεις στις περιστάσεις. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις ομάδες.

Ζυγός

Ζυγέ, να θυμάσαι πως κανείς δεν μπορεί να διαβάσει την σκέψη σου και πως όταν θες κάτι, θα πρέπει να το λες δυνατά. Αυτό ισχύει τόσο για την επαγγελματική σου ζωή, όσο και για την προσωπική σου. Από τη μία μεριά έχεις την τάση να θες να γίνουν κάποιες συζητήσεις και επιδιορθώσεις σε κάποιες σχέσεις σου, από την άλλη μπορεί να υπάρχει και μια ένταση κάποιες φορές που καλείσαι να τη διαχειριστείς και δεν ξέρεις πάντα το πώς.

Σκορπιός

Σκορπιέ, από τη μια οι υποχρεώσεις στην δουλειά και από την άλλη η προσωπική σου ζωή, την οποία φαίνεται να έχεις αφήσει σε δεύτερη μοίρα, δεν ξέρεις που να κάνεις focus και να αφιερώσεις τον χρόνο σου. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη στις 27/8 που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τους στόχους και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Νιώθεις ότι απελευθερώνεσαι από οτιδήποτε αρνητικό!

Τοξότης

Τοξότη, η πολύ θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα που έχει να κάνει με τα οικονομικά ή με το σπίτι και η εξέλιξη να είναι επιβραβευτική. Ίσως σκέφτεσαι αυτήν την περίοδο κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Κάποια νέα σε βάζουν σε σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου. Πριν όμως οι σκέψεις αυτές διογκωθούν στο μυαλό σου, καλό θα ήταν να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αρχίζεις να συνεννοείσαι καλύτερα με τους γύρω σου, να εκφράζεσαι με ακρίβεια και να καταλαβαίνεις και τα μη προφανή μηνύματα. Είναι μια περίοδος επίσης που μπορείς να βγεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανταλλάξεις ιδέες. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27/8 είναι πολύ αρμονική και αφορά τις σχέσεις, κυρίως τις συναισθηματικές, και τις νέες γνωριμίες. Είναι πολύ θετικό το ότι η κοινωνική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον αυτήν την περίοδο και είσαι έτοιμος να αφήσεις λίγο περισσότερο τον έλεγχο όταν είσαι με άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Υδροχόος 

Υδροχόε, φαίνεται πως ξεκαθαρίζει ένα θέμα με ένα φιλικό πρόσωπο, ενώ γνωρίζεις και μια ομάδα ανθρώπων και να εξελίξει και ένα επαγγελματικό θέμα. Είναι πάντως μια ενδιαφέρουσα περίοδος σε κοινωνικό επίπεδο. Ίσως ένα γεγονός ή ένας άνθρωπος να συμβάλλουν στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι και η αλλαγή αυτή να σε παρακινήσει να φέρει και εσύ κάτι νέο και διαφορετικό στη ζωή σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, υπάρχουν, πιθανότατα, κάποια θέματα που εκκρεμούν, ίσως κάποιες σκέψεις ή κάποια αισθήματα που έχουν έρθει τελευταία στην επιφάνεια και χρειάζονται την επεξεργασία σου. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Ο Ποσειδώνας είναι και κυβερνήτης σου και βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο στον αισθηματικό τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM