Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις - Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Ποιοι θα βγουν αλώβητοι από τον κικεώνα των εξελίξεων; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Κριός

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Ο δεύτερος οίκος σου δεν έχει να κάνει όμως μόνο με τα χρήματα, αλλά με την αίσθηση ασφάλειας γενικότερα και κάποια πράγματα που πρόκειται να γίνουν τελικά σε κάνουν να διαπιστώνεις ότι νιώθεις περισσότερο ασφαλής, ότι αυτή η αίσθηση ασφάλειας είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα και ότι πρέπει να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τη συντηρεί.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ευνοεί όλους τους τομείς, ιδιαίτερα τα οικονομικά και τα συναισθηματικά. Θα φροντίσει να καλμάρουν τα νεύρα σου και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα περισσότερο θετικά. Τον τελευταίο καιρό είσαι είτε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης είτε σε μια κατάσταση υπερευαισθησίας. Αυτό λέγεται τσιτωμένος άνθρωπος, και το αντίδοτο είναι η πνευματική γαλήνη την οποία θα τη βρεις μέσα σου και ζητώντας από τους άλλους κάποια πράγματα (συναισθηματικής φύσης, όπως να είναι λίγο περισσότερο τρυφεροί, ευγενικοί, ευαίσθητοι) που έχεις πραγματικά ανάγκη.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και θα ευνοεί τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Αυτοί οι τομείς ευνοούνται περισσότερο από ό, τι θα περίμενες, με την Αφροδίτη σε έναν οίκο που έχει να κάνει με τον εσωτερικό σου κόσμο, τους φόβους και τα απωθημένα σου και φαίνεται ότι μπορείς να ξαναβρείς τον ύπνο σου. Και ο Άρης συμβάλλει με τη σειρά του στο να φτιάξουν τα κέφια σου, οι προτάσεις για εξόδους και οι ευκαιρίες να συναντήσεις κόσμο. Μόνο αυτές οι έξοδοι δεν πρέπει να σε παρασύρουν σε υπερβολές και περιττά έξοδα.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή. Ίσως είναι ευκαιρία αντί να πεις λόγια, που τσάμπα κόπο θα κάνεις (δύσκολο να γίνουν κατανοητά τώρα λόγω ανάδρομου Ερμή) να κάνεις πράξεις. Και μία από τις σημαντικότερες πράξεις είναι αυτή: να βλέπεις λίγο με τα μάτια του άλλου και να δείξεις ότι σέβεσαι τις ανάγκες του. Μην ξεχνάς όμως να εκφράζεις και τις δικές σου. Βάλε τις λέξεις «θέλω» και «νιώθω» στο λεξιλόγιό σου.

Λέων

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου. Ευκαιρίες για αναγνώριση, για βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες σου, για οικονομική ανάκαμψη, για επιτυχίες μαζεμένες έπειτα από κόπους του παρελθόντος. Αυτά κάνει η Αφροδίτη. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος φέρνει στην επιφάνεια κάποιες αναμνήσεις που σε ταρακουνάνε, ίσως συγκινητικές, ίσως όχι και πολύ ευχάριστες. Μια χαρά ευκαιρία για να τις διερευνήσεις, και ίσως να τις ξορκίσεις.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους και τα ταξίδια κυρίως. Από αυτό το σημείο σε κάνει να μην εστιάζεις σε ένα πολύ μικρό σημείο στο οποίο βλέπεις μια ατέλεια, είτε δική σου είτε των άλλων, αλλά να βλέπεις ολόκληρη την εικόνα, χωρίς ιδιαίτερες προκαταλήψεις και κολλήματα. Η Αφροδίτη σε κάνει περισσότερο αισιόδοξο, και πατάει ένα κουμπί μέσα σου το οποίο εκλύει μια ουσία που σε χαλαρώνει όταν το χρειάζεσαι. Άσχετο, αλλά αν έχεις κάποιες υποχρεώσεις σε τρίτους, ή σε τράπεζες και εφορίες, είναι καλό να ξεμπερδεύεις τώρα.

Ζυγός

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά, τις οικονομικές συμφωνίες και την οικειότητα σε μια σχέση. Αν δεν έχεις σχέση, σου περνάνε διάφορες ιδέες από το μυαλό ότι ίσως είναι καιρός να σταματήσεις να είσαι σόλο και πραγματικά, όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτό το σημείο αυτό μπορεί να γίνει. Πρόσεξε όμως, μην υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να δώσεις, όσο και να ενθουσιάζεσαι με τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ο άλλος δεν θα ξεχάσει τις υποσχέσεις σου και θα ζητάει διαρκώς την εκπλήρωσή τους. Έτσι κι αλλιώς, καλό είναι να είναι κάποιος-α μαζί σου όχι επειδή είσαι υπερπαραγωγή, αλλά επειδή είσαι αυτός-ή που είσαι.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Από αυτό το σημείο σε φέρνει κοντά στους συνεργάτες σου και κυρίως στο – στη σύντροφό σου. Μεγάλο πράγμα να νιώθεις κάποια στιγμή οικειότητα, αυτή την αίσθηση ασφάλειας και την ευχαρίστηση που προκύπτει από το να βρίσκεσαι στα νερά σου όταν είσαι με κάποιους ανθρώπους. Και παρ’ όλο που μερικές φορές αναγνωρίζεις λογικά ότι αυτό χρειάζεσαι, δεν σου είναι εύκολο να το νιώσεις. Οι προσπάθειές σου όμως τώρα θα ανταμειφθούν.

Τοξότης

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, τις καθημερινές εκκρεμότητες και την ευεξία. Η Αφροδίτη φροντίζει για σένα, από τον έκτο οίκο σου, να έχεις μια καθημερινότητα όσο πιο οργανωμένη γίνεται και να οργανώνεις τη δουλειά και τις δουλειές σου με τον πιο λειτουργικό τρόπο. Εξάλλου η ψυχική ηρεμία είναι κάτι που μπορείς να έχεις, αρκεί να μπορείς να περνάς ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Δεν λέμε να απομονωθείς, αντίθετα, επιβάλλεται να βλέπεις κόσμο και να κυκλοφορείς, και για τις δημόσιες σχέσεις σου και για να γεμίζεις τις μπαταρίες σου.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι ωραίο να έχεις την Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο, κάπως βρίσκεις τις ισορροπίες σου ακόμη και αν πήζεις στη δουλειά, και καταφέρνεις να βγαίνεις, να γνωρίζεις κόσμο και να περνάς καλά.. Και καλά κάνεις, φυσικά. Τα προσωπικά σου ζητήματα έχουν περάσει μια αναστάτωση τελευταία, η οποία σε ταρακούνησε αρκετά. Αν εξακολουθείς να εστιάζεις στη θετική πλευρά της ζωής σου, θα διαπιστώσεις ότι αυτή την εποχή υπάρχουν πάρα πολλά να ζήσεις σε κοινωνικό επίπεδο.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη μετακινείται και από τις 5 θα βρίσκεται πλέον στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Μην ανησυχείς για ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου ή και την οικογένειά σου, κάποιο θέμα σε είχε αναστατώσει τον τελευταίο καιρό αλλά, η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο μπορεί να είναι πολύ υποστηρικτική και τελικά να σε βοηθήσει να κάνεις κάποιες αλλαγές που χρειάζεσαι. Ο ανάδρομος Ερμής βέβαια, κάνει την καθημερινότητά σου εκνευριστική, και μέχρι να πάρει μπρος η δουλειά σου, θέλει μάλλον διπλάσιο χρόνο και διπλάσια προσπάθεια αυτή τη φορά. Αλλά, οκέι, ανάδρομος Ερμής είναι αυτός, το σημαντικό είναι ότι δεν θα διαρκέσει πολύ η ανάδρομη πορεία του.

Ιχθύς

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου της επικοινωνίας και των νέων γνωριμιών. Μπορεί να ακούς πολλά και διάφορα, ότι η συμπεριφορά σου για παράδειγμα είναι αλλοπρόσαλλη στα ερωτικά, ότι δεν είσαι σταθερός και ότι σπάνια είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου, αλλά ένα είναι σίγουρο: Ξέρεις να ακούς, και να μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες τις πληροφορίες που περνάνε από δίπλα σου. Επίσης, όταν κάποιος σου ζητάει κάτι, π.χ. να αλλάξεις κάτι στη συμπεριφορά σου, μπορεί στην αρχή να γκρινιάζεις, αλλά θα δοκιμάσεις να το κάνεις, για χάρη της σχέσης σου. Και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ένας Ιχθύς, αγαπάει την έννοια σχέση και ξέρει πολύ καλά ότι σημαίνει και παίρνω αλλά και δίνω.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM