Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει ο ανάδρομος Κρόνος;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει ο Κρόνος που επιστρέφει ανάδρομος στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερου στις 2 Ιουλίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, όταν το σώμα σου, σου στέλνει σημάδια ότι το παρακάνεις, πρέπει να το ακούς και να ρίχνεις τους ρυθμούς σου. Η ευεξία σου είναι πιο σημαντική απ’ όσο νομίζεις. Έχεις την τάση να βλέπεις τα πάντα υπό το πρίσμα του συναισθήματος. Κάποιες καταστάσεις απαιτούν να μπει μπροστά η λογική. Ο Κρόνος επιστρέφει στον δέκατο οίκο σου και ίσως αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες στα επαγγελματικά. Μέχρι το τέλος της χρονιάς πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σ' αυτόν τον τομέα.

Ταύρος

Ταύρε, ο Κρόνος επιστρέφει στον ένατο οίκο σου και ο επαγγελματικός τομέας θα ανακουφιστεί. Μέχρι το τέλος της χρονιάς πρέπει να πολεμήσεις για τους στόχους σου. Στην προσπάθειά σου να ικανοποιήσεις όλους τους άλλους, αφήνεις πίσω τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και αυτό όχι μόνο δεν είναι καλό για σένα, αλλά ίσως δεν είναι καλό και για τους άλλους, επειδή και κακομαθαίνουν και ίσως δεν μπορούν να είναι ανεξάρτητοι. Έχεις ριχτεί με πάθος στη δουλειά σου και αυτό αρχίζει να αποδίδει, γεγονός που σε κάνει να θες να της αφιερωθείς ακόμα παραπάνω.

Δίδυμος

Δίδυμε, αρχίζεις και νιώθεις πως ο χρόνος δεν είναι αρκετός και δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις αναλάβει. Κάνε ένα διάλειμμα και βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου για να δεις τι επείγει και τι όχι. Μην προσπαθείς να δώσεις λογική απάντηση σε παράλογα ερωτήματα. Να σε ενδιαφέρει πρώτα η δική σου ψυχική ηρεμία και μετά των υπολοίπων. Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω και μέχρι το τέλος της χρονιάς πρέπει να οργανώσεις τα οικονομικά σου, ειδικά αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, δάνεια, οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικά.

Καρκίνος

Καρκίνε, όλοι έχουν στιγμές αδυναμίες και είναι φυσικό αν τις έχεις κι εσύ. Αυτό δεν σημαίνει πως είσαι αδύναμος, αλλά ότι είσαι άνθρωπος και δικαιούσαι να μην είσαι πάντα πανίσχυρος. Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω και καταλαβαίνεις ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θέλουν προσοχή, φροντίδα και καλλιέργεια. Μέχρι το τέλος του χρόνου μπορεί να οικοδομήσεις και μια νέα σχέση.

Λέων

Λέων, μερικές στιγμές χαλαρότητας είναι πάντα καλοδεχούμενες. Πρέπει που και που να αφήνεις στην ντουλάπα την «πανοπλία» σου και να ξαναγίνεσαι παιδί. Καθόλου δύσκολο για έναν Λέοντα. Μην περιμένεις τα πράγματα να έρθουν ουρανοκατέβατα. Θα πρέπει να κυνηγήσεις τις αλλαγές, προκειμένου να γίνουν αυτήν την περίοδο. Ετοιμάσου για δράση. Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω και η καθημερινότητά σου γίνεται λίγο περισσότερο περίπλοκη και ίσως αναλαμβάνεις πιο πολλές ευθύνες.

Παρθένος

Παρθένε, αφήνεις πίσω τα άγχη και τις ανησυχίες και ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, περιμένοντας να δεις τι σε περιμένει τις μέρες που έρχονται. Ο Κρόνος επιστρέφει στον πέμπτο οίκο σου και ίσως η πίεση στη δουλειά θα μειωθεί. Όμως οι ευθύνες μετατίθενται σε μια ερωτική σχέση ή σε ένα δημιουργικό έργο ή στην ανατροφή των παιδιών σου.

Ζυγός

Ζυγέ, ο Κρόνος επιστρέφει στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που αφορούν αυτούς τους τομείς. Θες να κάνεις μεγάλες αλλαγές, αλλά δειλιάζεις λίγο. Είναι φυσιολογικό να τρομάζεις για το τι μπορεί να σε περιμένει στο μέλλον, όμως έχε εμπιστοσύνη στη ζωή και στον εαυτό σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, βλέπεις την καθημερινότητά σου να αλλάζει, αλλά όσο κι αν σε τρομάζει αυτό, σε γεμίζει παράλληλα και με αισιοδοξία για το μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι κάνεις πολύ καλά που είσαι αισιόδοξος. Ο Κρόνος επιστρέφει στον οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες και κάθε τι που έρχεται και αξίζει, θα μείνει και θα καλλιεργηθεί. Παρ' όλα αυτά, πρέπει στις σχέσεις σου να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.

Τοξότης

Τοξότη, ίσως σε έχει πιάσει μια αναβλητικότητα, η οποία δεν ξέρεις από που προέρχεται. Δεν είναι ανάγκη να έχεις απάντηση για όλα, αρκεί να μπορείς να εντοπίζεις τα προβλήματα στην αρχή τους. Ο έρωτας αρχίζει δειλά-δειλά και μπαίνει ξανά στη ζωή σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει και απόλαυσέ το.  Έχει σημασία να είσαι προσεκτικός-ή με τα έξοδα μέχρι τότε και να διεκδικείς κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σου όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στην τελευταία αυτή φάση θα δείξει έναν πολύ καλύτερο εαυτό και θα φέρει θετικές εξελίξεις. Εξάλλου είναι και κυβερνήτης σου και σου έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Τυχόν σύννεφα που προέκυψαν στην σχέση σου φαίνονται πως διαλύονται και αρχίζεις να απολαμβάνεις και πάλι την συμβίωση. Ανυπομονείς να δεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον κι αν όλα αυτά που σχεδιάζεις θα πραγματοποιηθούν.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιό σου και επιστρέφει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είναι πολύ θετικό το ότι θα πάρεις μια ανάσα και θα σκεφτείς περισσότερο πώς να βελτιώσεις τον τομέα που έχει ιδιαίτερη σημασία: Τον ψυχολογικό. Σου έχει λείψει το φλερτ και ο έρωτας, αλλά δεν θα έρθουν να σε βρουν από μόνα τους. Το καλοκαίρι ήρθε και η πόλη απέκτησε ξανά ζωή. Ώρα να βγεις και να ψάξεις αυτό που σου λείπει.

Ιχθύς

Ιχθύ, θες να κάνεις κάτι διαφορετικό, αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς. Σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι που η γνώμη των αγαπημένων μας προσώπων, μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη. Ο Κρόνος θα επιστρέψει στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τις ομάδες. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα είσαι περισσότερο δραστήριος-α κοινωνικά, και ίσως θα επαναπροσδιορίζεις κάποιες σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM