Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει ο Άρης που περνάει στον Κριό;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει ο Άρης που περνάει στον Κριό στις 28 Ιουνίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, ο Άρης από τις 28 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε γεμίζει ενέργεια για να πετύχεις τους στόχους σου. Η εύνοια για σένα θα είναι διπλάσια, επειδή είναι και κυβερνήτης του ζωδίου σου. Άσε για λίγο κάτω το κινητό σου και ζήσε την ζωή και στις τρεις διαστάσεις της. Εκεί έξω σε περιμένει κάτι πολύ ενδιαφέρον που θα σου δώσει άλλο κίνητρο αυτές τις μέρες. Τέλος, λίγη παραπάνω προσοχή στα οικονομικά, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Ταύρος

Ταύρε, αισθάνεσαι πιεσμένος και πως οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν όπως θα ήθελες. Η αλλαγή δεν έρχεται από την μια μέρα στην άλλη όμως, θέλει μικρά και σταθερά βήματα. Ίσως ήρθε επιτέλους η ώρα για λίγο έρωτα στην ζωή σου. Εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν και στον οικονομικό τομέα.

Δίδυμος

Δίδυμε, είναι καλό που είσαι αποφασιστικός, αλλά πολλές φορές αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε αδιαλλαξία από τους γύρω σου. Λίγη διπλωματία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 25/6 θα κινείται ορθόδρομα επιτέλους και θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα κάνεις παρεμβάσεις στην εμφάνισή σου που θα τη βελτιώσουν και θα αποκτήσει ενδιαφέρον και η αισθηματική σου ζωή. Οργάνωσε λίγο τα οικονομικά σου και δες πού σπαταλάς πιο πολλά χρήματα.

Καρκίνος

Καρκίνε, καμιά φορά είναι καλό να βγαίνεις εκτός πορείας. Μπορεί να σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Δείξε περισσότερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και μην υποτιμάς τον εαυτό σου, ειδικά μπροστά σε άλλους. Μην αφήνεις κανέναν να σου λέει τι πρέπει να ονειρεύεσαι και τι όχι και κυρίως μην βάζεις εσύ ο ίδιος φραγμό στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου.

Λέων

Λέων, το να έχεις κίνητρο και φιλοδοξίες είναι πολύ καλό, θα πρέπει όμως να εντοπίσεις από πού προέρχεται αυτό το κίνητρο και αν κάνεις πράγματα γιατί θες να ευχαριστήσεις τους άλλους. Έχεις ανάγκη να είσαι σε εγρήγορση και είναι καλύτερο αυτή η εγρήγορση να διοχετεύεται στη δουλειά σου, ώστε στο σπίτι να περνάς ήρεμα.

Παρθένος

Παρθένε, προσπάθησε να βλέπεις την κάθε μέρα ως μια ευκαιρία για μια νέα αρχή. Άσε τα γεγονότα του παρελθόντος στο παρελθόν και ξεκίνα να γράφεις τα νέα κεφάλαια της ζωής σου. Ο Άρης από τις 28/6 θα βρίσκεται στον Κριό και θα ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, χρειάζεται όμως προσοχή στους ενθουσιασμούς και τις βιαστικές κινήσεις. Η δουλειά τρώει όλο σου τον χρόνο και ίσως αρχίσεις να ακούς παράπονα από φίλους και γνωστούς που διεκδικούν λίγες στιγμές μαζί σου.

Ζυγός

Ζυγέ, μην σε αγχώνουν τα απρόβλεπτα που μπορεί να συμβούν. Θα δεις πως έχουν και αυτά την γοητεία τους, αν τα υποδεχθείς με την ανάλογη νοοτροπία.Ο Άρης από τις 28/6 θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας και η αισθηματική σου ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έχεις πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και θες οι γύρω σου να καταλάβουν πως έχεις φιλοδοξίες και πως είσαι έτοιμος να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να τις πετύχεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, καλά τα όνειρα, αλλά πρέπει να πατάμε και λίγο στην πραγματικότητα, ειδικά αν θέλουμε αυτά τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Καμία σχέση δεν είναι δεδομένη, είτε είναι ερωτική, είτε είναι φιλική. Όλες θέλουν δουλειά για να διατηρήσουν τα γερά τους θεμέλια. Ο Άρης από τις 28/6 θα βρίσκεται σε ένα σημείο από το οποίο θα ευνοεί πολύ τη δουλειά.

Τοξότης

Τοξότη, αναζητάς μια μεγάλη αλλαγή, αλλά δεν ξέρεις προς τα πού να στραφείς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσεις την γνώμη όσων σε αγαπάνε. Όμως, ενώ κάθε άποψη είναι καλοδεχούμενη, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ενστερνίζεσαι γνώμες τρίτων και να μην έχεις δική σου φωνή. Ο Άρης από τις 28/6 θα βρίσκεται στο σημείο που σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή και θα της δώσει σημαντική ώθηση.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μην αφήνεις τις γνώμες τον άλλων να σε επηρεάζουν πιο πολύ απ’ όσο πρέπει. Στο κάτω-κάτω εσύ είσαι αυτός που πρέπει να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να την αντιμετωπίσεις με παθητικότητα, αλλά με ορμή.

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις την τάση να υπεραναλύεις τα πάντα. Προσπάθησε να δίνεις στο καθετί την αξία που πρέπει και όχι αυτή που σου υποδεικνύουν τα άγχη και οι ανασφάλειές σου. Κάποια μικροπροβλήματα που είχαν προκύψει στη δουλειά φαίνεται πως λύνονται σιγά-σιγά και εσύ αρχίζει να βρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, θέτεις νέους στόχους και αποκτάς καινούριες φιλοδοξίες, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Το μόνο που μένει είναι να δεις τι βήματα πρέπει να κάνεις για να φτάσεις εκεί που θες. Ίσως μια νέα σχέση σου δίνει ενέργεια και όρεξη να κάνεις πράγματα που θα σε γεμίσουν ζωή και θα πάρουν τις έγνοιες μακριά. Απόλαυσε όσο μπορείς αυτές τις στιγμές ανεμελιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM