Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πως μας επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, ο Ερμής από τις 18/6 θα κινείται ανάδρομα στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίσσονται πολύ γρήγορα, όμως θα κλείσεις αρκετές εκκρεμότητες. Έχεις ανάγκη για μια μεγάλη αλλαγή και περιμένεις να συμβεί κάτι συγκλονιστικό που θα σε βγάλει επιτέλους από την ρουτίνα σου. Πρόσεξε να μην δεσμευτείς σε πράγματα και καταστάσεις, αν δεν είσαι πρόθυμος ή σίγουρος ότι μπορείς να τηρήσεις τις δεσμεύσεις αυτές.

Ταύρος

Ταύρε, είναι πιθανό να δεις πρόσωπα από το παρελθόν. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να την αντιμετωπίσεις με παθητικότητα, αλλά με ορμή. Μην κλείνεις πόρτες εύκολα. Δεν υπάρχει ιδανικός σύντροφος, δώσε ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να σε γνωρίσουν. Για να μην εξαντληθείς εντελώς και ξεμείνεις από ενέργεια, βρες πράγματα που θα σε κάνουν να αποβάλλεις το πολύ στρες, ό, τι και να είναι αυτά για σένα.

Δίδυμος

Δίδυμε, χρησιμοποίησε τις ιδέες σου για να εξερευνήσεις νέα πεδία και πάρε πιο πολλές πρωτοβουλίες. Επίσης, η καριέρα σου αποτελεί προτεραιότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να βρεις χρόνο για τους φίλους σου. Σε μια σχέση αν θες να είναι ουσιαστική θα πρέπει να αφήσεις να φανούν και τα τρωτά και ευάλωτα σημεία σου, πόσο μάλλον αν αυτή η σχέση είναι αισθηματική. Ίσως έρθουν και χρήματα που σου οφείλονται.

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Ερμής από τις 18/6 θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και ίσως η επικοινωνία να είναι δύσκολη κάποιες φορές. Μπορεί και να βιώνεις καθυστερήσεις ή αναβολές, αλλά και να βλέπεις πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις. Τυχόν τριβές στην σχέση σου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα για να μην διογκωθούν και να μην πάρεις αποφάσεις που μπορεί μετά να τις μετανιώσεις. Θα δεις μια καλυτέρευση στα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να προβείς σε άσκοπες αγορές. Δες το αυτό ως μια ευκαιρία για αποταμίευση.

Λέων

Λέων, ίσως επιστρέφουν συναισθήματα και σκέψεις που καλό θα ήταν να επεξεργαστείς. Έχεις βάλει τις σκέψεις σου σε μια σειρά και είσαι έτοιμος να προχωρήσεις και να ζήσεις νέες καταστάσεις, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί αυτές τις μέρες να νιώθεις την ανάγκη να έρθεις σε αντιπαράθεση με συνεργάτες, λόγω ασυνεννοησίας. Πάρε όμως, βαθιές ανάσες και σκέψου πολύ καλά πριν πεις το οτιδήποτε, γιατί δύσκολα θα μπορέσεις να πάρεις πίσω τα λόγια σου.

Παρθένος

Παρθένε, διατήρησε τις ισορροπίες και βρες χρόνο για τα πράγματα που θες εσύ να κάνεις. Όλα αξίζουν τον χρόνο σου, εφόσον σε γεμίζουν και σου δίνουν ενέργεια.  Μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν και φιλικά, αλλά και άτομα με τα οποία υπήρχε κάτι αισθηματικό μεταξύ σας. Όλα είναι με το μέρος σου, πρέπει όμως να οργανωθείς καλύτερα για να μην χάσεις τον προσανατολισμό σου. Τα projects τρέχουν και θέλουν μεγαλύτερη προσοχή καλώς ή κακώς.

Ζυγός

Ζυγέ, προσοχή στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Μπορεί να δημιουργηθούν εύκολα παρεξηγήσεις τις οποίες μετά θα πρέπει να διευθετήσεις και δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς έτσι τον πολύτιμο χρόνο σου. Μια γνωριμία από το παρελθόν έρχεται και σου ταράζει τα νερά. Το αν θα είναι για καλό ή για κακό, αυτό εξαρτάται από εσένα και από την περίπτωση φυσικά. Οι λεπτομέρειες έχουν σημασία στη δουλειά και οι βιαστικές κινήσεις πρέπει να αποφεύγονται. Μπορεί όμως να επιστρέψουν και συνεργασίες από το παρελθόν.

Σκορπιός

Σκορπιέ, θα πρέπει να εξασκηθείς στην υπομονή, επειδή οι εξελίξεις δεν θα είναι πολύ γρήγορες. Κάνε λίγο μια αναδρομή σε όλα αυτά που έχεις ζήσει τον τελευταίο καιρό, για να μπορέσεις να δεις τι μαθήματα αποκόμισες και πως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο μέλλον. Κάποια μικροπροβλήματα στην δουλειά θα σε βγάλουν λίγο εκτός προγράμματος, αλλά γρήγορα θα επανέλθεις. Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν οι διαμάχες των άλλων.

Τοξότης

Τοξότη, αισθάνεσαι ότι ίσως βαλτώνεις σε μια σχέση. Μήπως πρέπει να αναρωτηθείς πώς συμβάλλεις και εσύ σε αυτή την κατάσταση και τι μπορείς να κάνεις προκειμένου να την αλλάξεις; Βάλε λίγο την φαντασία σου να δουλέψει και μην αναζητάς στα πάντα την λογική απάντηση. Καμιά φορά είναι ωραίο να ζούμε λίγο το παραμύθι μας. Καλό θα ήταν να αποφύγεις την ολοκλήρωση οικονομικών συμφωνιών.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μην αγκιστρώνεσαι στο παρελθόν. Ό, τι δεν σου κάνει άφησέ το πίσω και κράτα μόνο τα καλά. Με αυτά θα πορευθείς και στο μέλλον. Είσαι σε φάση που θέτεις νέους στόχους και κάνεις σχέδια για τον μέλλον, κάτι που είχες καιρό να κάνεις. Όμως, έχει πιάσει μια ανυπομονησία για αλλαγές, αλλά καλό είναι να μην βιάζεσαι. Κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του προκειμένου να γίνει.

Υδροχόος

Υδροχόε, αρκετά συχνά βάζεις μπροστά μια ασπίδα και δεν αφήνεις τους άλλους να δουν ποιος πραγματικά είσαι και να γνωρίσουν και την άλλη σου πλευρά, την πιο ευαίσθητη. Δεν είναι πάντα εύκολο να αφήνεις το παρελθόν πίσω, αλλά για κάποιους Υδροχόους έρχεται η ώρα που πρέπει να το κάνουν και να αναζητήσουν νέες εμπειρίες και να βιώσουν νέες καταστάσεις.

Ιχθύς

Ιχθύ, αυτόν τον καιρό έχει μια τάση να υπεραναλύεις πράγματα και καταστάσεις. Αυτό σε οδηγεί απλά στο να χάνεσαι σε έναν λαβύρινθο σκέψεων. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δώσεις στο καθετί τη σημασία που του αρμόζει. Μην αφήσεις τυχόν μικροπροβληματάκια στη δουλειά να σε βγάλουν εκτός προγράμματος και συνέχισε να δουλεύεις με τον ίδιο ρυθμό προς τον στόχο σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM