Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει ο Άρης στους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πως μας επηρεάζει ο Άρης στους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα το Σάββατο 13 Ιουνίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, αυτή η εβδομάδα λόγω της όψης μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα μπορεί να έχει κάποια ασάφεια στην ατμόσφαιρα. Μπορεί να μην είσαι στην καλύτερη φάση για να βγάλεις συμπεράσματα για ένα θέμα. Οι σχέσεις σου μπορούν να φτάσουν σε βαθύτερα επίπεδα οικειότητας, εμπιστοσύνης και ευαισθητοποίησης. Αν θες να προχωρήσεις κι άλλο επαγγελματικά, θα πρέπει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Αν δεν πεις δυνατά αυτά που θες, δεν θα μπορέσει κανείς να σε ακούσει.

Ταύρος

Ταύρε, έχεις ανάγκη για αλλαγές στην ζωή σου. Η στασιμότητα των τελευταίων μηνών σου προκαλεί εκνευρισμό και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Βάλε τα πράγματα στο μυαλό σου σε μια σειρά για να δεις τι θες πραγματικά να κάνεις. Η κοινωνική σου ζωή έχει ενδιαφέρον, αλλά η όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα αυτή τη βδομάδα δείχνει ότι δεν υπάρχει σαφήνεια σε μια σχέση, ίσως δεν είναι εύκολο να καταλάβεις αν μπορεί να προχωρήσει ή όχι. Οι αλλαγές που επιθυμείς δεν θα γίνουν εν μια νυκτί. Πρέπει να δείξεις υπομονή και αποφασιστικότητα.

Δίδυμος

Δίδυμε, έχεις τόσο πολλές επιλογές στη διάθεσή σου, γι 'αυτό έχε εμπιστοσύνη πως οποιεσδήποτε αλλαγές έρθουν, θα είναι ένα μόνο μέρος ενός υπέροχου ταξιδιού. Είτε πρέπει να δεσμευτείς σε κάτι, να δοκιμάσεις κάτι νέο ή να ξεφύγεις από το παρελθόν, ήρθε η ώρα να ακούσεις τη διαίσθησή σου. Μπορεί ένα θέμα επαγγελματικό αυτή τη βδομάδα να μην σου είναι και πολύ σαφές, ίσως αφορά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προχωρήσεις με ένα νέο πρότζεκτ. Είναι καλύτερα να ζητάς διευκρινίσεις σε τέτοιες περιπτώσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι μια ένδειξη ότι δεν υπάρχει σαφήνεια στην επικοινωνία και ότι ίσως πρέπει να αποφύγεις τις παρερμηνείες. Ίσως πρέπει να εξηγείς και αυτά που λες κάποιες φορές λίγο πιο αναλυτικά. Προσδιόρισε έναν τρόπο με τον οποίο μπορείς να αναπτύξεις μεγαλύτερη εγγύτητα στις προσωπικές σου σχέσεις. Αναρωτήσου τι είναι αυτό στο οποίο λες συνεχώς ναι, γνωρίζοντας ότι δεν είναι καλό για σένα. Καιρός να επιτρέψεις στον εαυτό σου να πει και μερικά όχι.

Λέων

Λέων, εάν καταφέρεις να μην επηρεαστείς ψυχολογικά από καταστάσεις που φαίνεται ότι επηρεάζουν τους γύρω σου, τότε θα μπορέσεις να προχωρήσεις περισσότερο απ’ όσο νόμιζες. Μίλα και πες την αλήθεια σου. Δεν είναι ώρα να συγκρατείς ή να πνίγεις αυτό που είναι στην καρδιά σου. Αν είσαι σε μια διαδικασία μιας οικονομικής συμφωνίας, τότε θα ήταν καλό να προσέχεις τις ασάφειες αυτές τις μέρες με τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα.

Παρθένος

Παρθένε, φτάνεις σε ένα σημείο καμπής μέσα σου - μια διαδικασία ωρίμανσης όπου αρχίζεις να εκτιμάς το άτομο το οποίο έχεις γίνει, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους εξελίσσεσαι. Μπορεί η επικοινωνία με τον άνθρωπό σου ή με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει να μην είναι ιδανική αυτές τις μέρες, κυρίως επειδή δεν υπάρχει σαφήνεια. Έχει έρθει ο καιρός να κάνεις μια αποτίμηση των στόχων σου και να δεις αν όντως θες ακόμα να τους πετύχεις ή αν δεν σε γεμίζουν τόσο, όσο περίμενες.

Ζυγός

Ζυγέ, αφιέρωσε χρόνο για να κάνεις όλα αυτά που συνεχώς αναβάλλεις. Αν σε βοηθά, δημιούργησε ένα σύστημα ανταμοιβής για την αντιμετώπιση των δύσκολων ζητημάτων. Αισθάνεσαι πιο ευαίσθητος απ’ ότι συνήθως και έχεις ανάγκη από στοργή. Μην φοβάσαι να ρίξεις την ασπίδα σου και να παραδεχτείς ότι καμιά φορά χρειάζεσαι κι εσύ ένα μικρό διάλειμμα. Στα επαγγελματικά σου καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι βιασύνες και οι ασάφειες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, συνέχισε να αφήνεις πίσω τις παλιές σου συνήθειες και τα πράγματα που δεν θα σε φέρουν πιο κοντά στο σημείο που πραγματικά θες να είσαι. Μπορεί αυτήν την περίοδο να μην είναι και πολύ σαφές κάτι στην αισθηματική σου ζωή, ίσως τα μηνύματα που παίρνεις από τον ή τη σύντροφό σου να είναι ανάμικτα ή ίσως να πρέπει και εσύ κάποιες φορές να γίνεσαι περισσότερο ξεκάθαρος. Υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στα παρασκήνια για εσένα φέτος που οδηγεί σε μια βαθύτερη αποκάλυψη του επόμενου μεγάλου κεφαλαίου της ζωής σου.

Τοξότης

Τοξότη, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρνει ασάφεια σε ένα οικογενειακό θέμα ή σε κάτι που αφορά το σπίτι. Αυτές τις μέρες είναι σημαντικό να ξέρεις τι υπογράφεις πάντως. Προσπάθησε να είσαι ένας ουδέτερος σύμμαχος και ανοιχτόμυαλος ακροατής, αντί να προσθέτεις κι άλλο λάδι στη φωτιά. Αυτά τα μεγάλα όνειρα και τα ιδανικά που κρατάς τόσο σφιχτά στην καρδιά σου, μπορεί να αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μπορεί να αισθάνεσαι μπερδεμένος τη μια στιγμή και εντελώς ήρεμος την επόμενη. Ξεπερνάς μερικές από τις παλιές σου ανασφάλειες, βγαίνεις από την ζώνη ασφαλείας σου και δεν κάνεις υποθέσεις για τον γύρω κόσμο. Το πιο δύσκολο πράγμα όταν περιμένουμε να έρθει μια αλλαγή είναι ότι πάντα θέλουμε να ελέγξουμε το πώς θα μοιάζει αυτή η αλλαγή και πώς θα συμβεί, ενώ στο τέλος αποδεικνύεται εντελώς διαφορετική.

Υδροχόος

Υδροχόε, δεν είναι ποτέ κακό να είσαι πρακτικός και να σταθμίζεις τις επιλογές σου, αλλά η υπερβολική ανάλυση κάθε τελευταίας λεπτομέρειας μπορεί να σε αποτρέψει πολλές φορές από το να προχωρήσεις. Η σαφήνεια κάποιες φορές μπορεί να μοιάζει αόριστη έννοια όταν πρόκειται για αυτό που θες ή που περιμένεις από τον εαυτό σου, καθώς και γι’ αυτό που οι άλλοι περιμένουν από εσένα.

Ιχθύς

Ιχθύ, ναι μεν σημαίνει ότι έχεις πολλή ενέργεια, αλλά από την άλλη φαίνεται ότι υπάρχει μια γενικότερη ασάφεια και ένα μπέρδεμα στις σχέσεις και την επικοινωνία. Όταν αφήνεις την καρδιά σου να ανοίξει, εμπνέεις τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Ο Ιούνιος σε ενθαρρύνει να φτάσεις σε νέα επίπεδα αυτο-έκφρασης και ανοιχτής επικοινωνίας. Μην υπεραναλύεις τα πράγματα. Το ένστικτό σου είναι ισχυρό αυτή τη στιγμή και η διαίσθησή σου προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM