Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πως μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος για σένα. Θέλει υπομονή και επιμονή για να καταφέρεις όσα έχεις βάλεις στόχο και να μην αφήσεις τίποτα να σε πάρει από κάτω. Η νέα Σελήνη στις 22/5 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, αλλά και τις νέες γνωριμίες και είναι πιθανό το δεκαήμερο που ακολουθεί να γίνουν ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις σε αισθηματικό επίπεδο. Μην αφήνεις τις γνώμες των άλλων να σε επηρεάζουν πιο πολύ απ’ όσο πρέπει. Οι συμβουλές είναι πάντα καλοδεχούμενες, αρκεί να μην καταλήγουν να είναι υποδείξεις.

Ταύρος

Ταύρε, όλα δείχνουν πως πρέπει να βρεις χρόνο για να τον αφιερώσεις αποκλειστικά στον εαυτό σου, ώστε να χαλαρώσεις και να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά. Ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή, έχει πια αλλάξει και αυτό σε κάνει να ανυπομονείς για το μέλλον και να το περιμένεις με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Η νέα Σελήνη στις 22/5 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και είναι πολύ θετική για τον οικονομικό τομέα! Εξελίξεις μπορείς να δεις μέχρι το τέλος του μήνα.

Δίδυμος

Δίδυμε, η νέα Σελήνη στις 22/5 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ θετική και φέρνει ανανέωση και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς μέχρι το τέλος του μήνα. Έχεις αρκετό καιρό μπροστά σου για να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιους δικούς σου ανθρώπους και να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που εκκρεμούν. Τώρα απόλαυσε αυτές τις στιγμές μοναχικότητας που αποτελούν πολυτέλεια. Στα επαγγελματικά σου καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες και να δείξεις πόσο πραγματικά αξίζεις, οπότε ανάλαβε δράση, γιατί μπορείς να εντυπωσιάσεις. Στο χέρι σου είναι.

Καρκίνος

Καρκίνε, η νέα Σελήνη στις 22/5 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Μια νέα αρχή μπορεί να γίνει αυτήν την περίοδο. Σε μια σχέση είναι σημαντικό να θυμάσαι ποιος είσαι και να μην χάνεις κομμάτια του εαυτού σου, για να μπορείς κι εσύ να την απολαύσεις όπως πρέπει. Αν έχεις συγκεκριμένους στόχους που θες να πετύχεις, καλό θα ήταν να φτιάξεις ένα σχέδιο δράσης, αλλά να κάνεις και υπομονή γιατί τίποτα δεν γίνεται εν μια νυκτί. Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.

Λέων

Μέχρι το τέλος του μήνα έρχεσαι σε πιο κοντινή επαφή με πολλούς ανθρώπους. Όταν βρίσκεσαι σε σταυροδρόμι, οι λύσεις είναι δυο. Είτε διαλέγεις τον δύσκολο δρόμο, που όμως θα σε γεμίσει εικόνες και μαθήματα, είτε διαλέγεις τον εύκολο δρόμο της ασφάλειας, που όμως μπορεί να μην σου κάνει και πολύ νόημα. Μπορεί να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι προς το παρόν, σχεδίασε όμως τις επόμενες κινήσεις σου και να είσαι σε ετοιμότητα για ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Παρθένος

Παρθένε, είναι πιθανό να μαζεύονται πολλά και να μην έχεις και πολύ χρόνο για τον εαυτό σου, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Τα πρόσωπα στη ζωή μας έρχονται και φεύγουν και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Κάποιες φορές όμως, είμαστε εμείς εκείνοι που πρέπει να ξεδιαλέξουμε αυτούς που μας περιστοιχίζουν. Η νέα Σελήνη στις 22/5 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και είναι πολύ θετική. Μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα μέχρι το τέλος του μήνα.

Ζυγός

Ζυγέ, η νέα Σελήνη στις 22/5 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και την εκπαίδευση. Είναι πολύ θετική και φέρνει αισιόδοξες αλλαγές μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό που σε απασχολεί είναι να μην χάσεις την επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και η καθημερινή επικοινωνία σου μαζί τους, γίνεται πρωταρχική ανάγκη για σένα. Έχεις αρχίσει ή σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις βελτίωση στα οικονομικά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσεις τα αλόγιστα έξοδα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να δείξεις σε εσένα τον ίδιο ότι έχεις πραγματική δύναμη μέσα σου και ότι μπορείς να τη διοχετεύσεις εκεί που σε ενδιαφέρει πραγματικά. Οι σχέσεις με κάποιους κοντινούς σου ανθρώπους είχαν σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό. Μάλλον ήρθε η ώρα να βάλεις κάποια πράγματα στην θέση τους. Η νέα Σελήνη στις 22/5 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες και είναι πολύ θετική, οι εξελίξεις μπορεί να έρθουν μέχρι το τέλος του μήνα.

Τοξότης

Τοξότη, σου έχει λείψει το έξω και οι βόλτες στην πόλη. Μην προσπαθήσεις να ανακτήσεις όλο τον χαμένο καιρό με μιας. Αντιθέτως απόλαυσε αυτή τη νέα διαδικασία. Η νέα Σελήνη στις 22/5 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και είναι πολύ θετική. Μπορεί να φέρει εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς μέχρι το τέλος του μήνα. Να δείχνεις σύνεση στα οικονομικά σου και να μην κάνεις άσκοπες σπατάλες. Γενικότερα, προσπάθησε να μείνεις επικεντρωμένος στον στόχο σου, όποιος και να είναι αυτός.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τείνεις κάποιες φορές να παγιδεύεσαι στις ίδιες σου τις σκέψεις. Πάρε μερικές βαθιές ανάσες και κάνε ένα restart στο μυαλό σου. Η διάθεση και η ψυχολογική σου κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο ενώ αλλάζεις κι εσύ τις συνθήκες γύρω σου. Κάτι ενδιαφέρον μπορεί να συμβαίνει στα αισθηματικά σου. Δείξε προσοχή όμως και μην ανοίγεσαι πολύ πριν βεβαιωθείς για τα αισθήματα του άλλου.

Υδροχόος

Υδροχόε, είναι σημαντικό να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία για εσένα, χωρίς να αναλώνεσαι σε άλλα πράγματα που απλά τρώνε τον χρόνο σου. Η νέα Σελήνη στις 22/5 είναι εκπληκτική για τον αισθηματικό τομέα. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα. Η καριέρα σου ακολουθεί μια σταθερή πορεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάνει απαραίτητα και ευτυχισμένο. Κάνε μια ενδοσκόπηση για να δεις τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, η νέα Σελήνη στις 22/5 είναι πολύ θετική και αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Μέχρι το τέλος του μήνα οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς μπορούν να έχουν πολύ ενδιαφέρον. Μια νέα γνωριμία στο πιο αναπάντεχο μέρος σου δίνει ενέργεια και όρεξη για να υποδεχτείς τις μέρες που θα έρθουν.Είναι τόσο πολλά αυτά που θες να κάνεις που μάλλον χάνεσαι στα ίδια σου τα σχέδια. Πάρε τον χρόνο σου και σκέψου τι έχει προτεραιότητα και τι μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα για λίγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM