Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει ο Άρης στους Ιχθύες;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πως μας επηρεάζει ο Άρης στους Ιχθύες; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Εξέφρασε τις σκέψεις και τα θέλω σου. Το να αυτολογοκρίνεσαι δεν σε βοηθά και χάνεις σημαντικές στιγμές φοβούμενος το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύεις και γενικά ζεις την καθημερινότητά σου, έχει αλλάξει. Φαίνεται όμως, πως μπορείς και προσαρμόζεσαι, χωρίς να αφήνεις τις νέες συνθήκες να μπαίνουν εμπόδιο σε αυτά που θες να πετύχεις.

Ταύρος

Ταύρε, φαίνεται πως είσαι πιο απορροφημένος από ποτέ στις σκέψεις σου και όσο οι γύρω σου πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά, εσύ κρατάς αυτές τις στιγμές για τον εαυτό σου. Ο Άρης από τις 13/5 θα βρίσκεται σε έναν από τους πιο κοινωνικούς σου οίκους και ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για την απομόνωση της περιόδου που πέρασε. Πολύ πιθανή και μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα. Παρά τις όποιες αλλαγές στη ζωή και στα σχέδιά σου, εσύ μοιάζεις να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και ξέρεις πού θες να φτάσεις, αλλά και ποια διαδρομή θα ακολουθήσεις.

Δίδυμος

Δίδυμε, αυτή η Άνοιξη έχει αποδειχθεί μεγάλη πρόκληση, ειδικά για έναν τόσο ενεργητικό τύπο όπως εσύ. Ήταν πολλά εκείνα τα οποία έπρεπε να κατανοήσεις και στα οποία έπρεπε να προσαρμοστείς. Τα λόγια έχουν μεγάλη δύναμη και φαίνεται πως το αντιλαμβάνεσαι αυτό όσο περνά ο καιρός. Βέβαια, δεν σημαίνει πως πρέπει να λογοκρίνεις όποια λέξη βγαίνει από το στόμα σου. Θα έχεις αρκετή δουλειά, θα αναλάβεις αρκετά πρότζεκτ και θα πρέπει να διαχειρίζεσαι σωστά τον χρόνο σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η νέα θέση του Άρη στους Ιχθύες από τις 13/5 σε κάνει να βλέπεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και να ασχολείσαι πιο ενεργά με τους στόχους σου. Κάθε νέο εγχείρημα ευνοείται. Τα σύννεφα της αβεβαιότητας αρχίζουν να διαλύονται. Πλέον βλέπεις πιο καθαρά πού θες να φτάσεις και πώς θα φτάσεις ως εκεί. Ίσως αυτήν την περίοδο να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου, τα σχέδιά σου και τις προτεραιότητές σου. Να θυμάσαι όμως, πως δεν είσαι υποχρεωμένος να χωρέσεις σε κανένα καλούπι.

Λέων

Λέων, οι στόχοι που έχεις βάλει είναι υψηλοί. Θες να βάλεις τσεκ δίπλα σε καθετί που υπάρχει στην λίστα σου και μάλλον θα τα καταφέρεις. Παρόλο που φημίζεσαι για την αφοσίωσή σου, δεν σημαίνει πως πρέπει να μένεις σε καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις. Ο μήνας αυτός σου προσφέρει μια πολύ σημαντική σταθερότητα στη ζωή και μια νέα προοπτική που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πολλά. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου.

Παρθένος

Ο Άρης από τις 13 /5θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις συνεργασίες, τις σχέσεις και τη συντροφική σου ζωή. Η νέα του αυτή θέση μπορεί να φέρει νέες σχέσεις και διευθέτηση των ήδη υπαρχουσών. Ο μήνας αυτός σου προσφέρει μια πολύ σημαντική σταθερότητα στη ζωή και μια νέα προοπτική που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πολλά.

Ζυγός

Ζυγέ, ήταν μια ταραχώδης χρονιά και φαίνεται πως έχει πέσει πάνω σου το βάρος να βοηθήσεις τους άλλους να βρουν την έμπνευση και το κίνητρο που χρειάζονται τώρα. Ήρθε η ώρα να ερωτευτείς εσένα τον ίδιο και να γίνεις η προτεραιότητά σου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να είσαι παρών για τους άλλους, αλλά θα είσαι πρώτα εσύ καλά για να βοηθήσεις και τους γύρω σου. Ταυτόχρονα γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός στον χώρο εργασίας σου και αυτό έχει πολύ καλά αποτελέσματα, αν δεν ξεπεράσεις κάποιο όριο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η οποιαδήποτε αλλαγή ξεκινά από μέσα σου και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η ευεξία σου. Κάνε ένα μικρό διάλειμμα και απόλαυσε τους καρπούς των μέχρι τώρα κόπων σου.  Η αισθηματική σου ζωή θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό το διάστημα. Είναι πολύ πιθανό να γίνει μια νέα γνωριμία ή να εδραιωθεί μια ήδη υπάρχουσα. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσεις όλα τα βήματα που έχεις κάνει από την αρχή της χρονιάς και να δεις αν όντως ήταν τα σωστά και που σε έχουν φτάσει.

Τοξότης

Θα αναλάβεις δράση στο σπίτι και στην οικογένεια. Αρχίζεις και νοιάζεσαι λιγότερο για το τι θα πουν οι άλλοι για εσένα. Οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών σε έχουν κάνει πιο σίγουρο για τον εαυτό σου και τις πράξεις σου.Είσαι αυτός που μοιάζει να μην έχει βαλτώσει ακόμα και να τα έχει όλα υπό έλεγχο. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που όλη αναζητούν την συμβουλή σου.

Αιγόκερως

Προσπάθησε να εντοπίσεις ποια είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια σου. Είναι εύκολο να μπερδευτείς και να θεωρείς τα θέλω των άλλων ως δικά σου θέλω.Αρχίζεις και βλέπεις πως δεν χρειάζεται να υπεραναλύεις τα πάντα και πως καμιά φορά και τα ρίσκα έχουν την πλάκα τους και αξίζει να τα παίρνεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, ιδεολογίες, σκέψεις και πιστεύω που δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά, μάλλον ήρθε ο καιρός να βγουν από την βαλίτσα σου για να γίνει πιο ελαφρύ το προσωπικό σου ταξίδι. Μπορεί να μην είναι εύκολο να αποκοπείς απ’ όλον τον κόσμο, όσο ανάγκη κι αν το έχεις, μπορείς όμως να βρεις μερικές ιερές για σένα στιγμές μέσα στην ημέρα και να τις αφιερώσεις στον εαυτό σου και μόνο.

Ιχθύς

Αν θες να δεις τον κόσμο να αλλάζει, τότε θα πρέπει να αλλάξεις κι εσύ. Δεν μπορείς να περιμένεις από τους άλλους να αλλάξουν, όσο εσύ μένεις ίδιος.Συγκέντρωσε όλο το ταλέντο και την φαντασία σου σε έναν στόχο τη φορά. Θα δεις πως έτσι, θα φτάσεις πιο γρήγορα όλες εκείνες τις κορυφές που έχεις θέσει ως στόχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM