Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις - Ποια ζώδια επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής

Ζώδια: Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων σας.

Για να δούμε ποιοι θα έχουν μια απαιτητική εβδομάδα;

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής και εσένα σε πιάνουν οι διαθέσεις για απολογισμό και αναθεώρηση. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα σε βοηθά να έχεις διακρίσεις επαγγελματικές και να ανακουφιστεί η ψυχή σου από τα βαρίδια. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε βοηθά να προωθήσεις επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια και να κάνεις αλλαγές. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία στο τέλος εβδομάδας παρασύρεσαι σε σπατάλες και απολαύσεις! Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και το ερωτικό ταμπεραμέντο είναι στα φόρτε του αυτό το διάστημα.

Ταύρος

Ταύρε μου, η εβδομάδα βοηθά στην εξέλιξη ερωτικών υποθέσεων που είχαν μείνει στη μέση. Κάποιες επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα με τον πιο ξαφνικό και περίεργο τρόπο! Τα πράγματα ωστόσο συνεχίζουν μέσα σου να μην είναι απόλυτα ξεκάθαρα. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου κουβεντιάζεις νέα πλάνα που κάνεις για την πορεία σου, καλό είναι ωστόσο να μην τα θέσεις άμεσα σε εφαρμογή λόγω ανάδρομου Ερμή. Στα οικονομικά υπάρχει αστάθεια, ή και καθυστέρηση.

Δίδυμος

Γλυκό μου Διδυμάκι, πρέπει να σταθείς πιο προσεχτικός στα επαγγελματικά σου όπου εκεί θα επικρατήσει το μεγαλύτερο κομφούζιο! Στα ερωτικά, έχεις διάθεση για παιχνίδι και ερωτική επιβεβαίωση. Δεν λείπει ο ενθουσιασμός και η τόλμη, όμως ίσως το απαιτητικό σου πρόγραμμα δεν θα σε αφήσει να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εργασία και αισθηματικά. Στα οικονομικά είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν και νιώθεις ότι πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Προσοχή στις απροσεξίες και δόμησε καλύτερα το πρόγραμμά σου! Κάποιες δικλείδες για την αντιμετώπιση και λύση επαγγελματικών και οικονομικών υποθέσεων σου δίνονται τώρα.

Καρκίνος

Καρκίνε, προσοχή μόνο στις παρεξηγήσεις. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σου χαρίζει όμορφες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή και σε κάνει και πάλι να ονειρεύεσαι! Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, φέρνει απρόσμενες γνωριμίες αλλά και εξελίξεις στα ερωτικά που αποτελούν μία μεγάλη έκπληξη! Ευχάριστη ανανέωση θα έχεις στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, αφού αναπτερώνεται η ελπίδα σου για την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας ενώ δεν λείπουν και οι ξαφνικοί ερωτικοί αιφνιδιασμοί. Προσοχή στις κόντρες με συναδέλφους ενώ θυμήσου πως δεν είναι η ιδανική εποχή για την υπογραφή σημαντικών εγγράφων. Στα οικονομικά σου για την ώρα όλα βαίνουν καλώς!

Λέων

Αρκετές στιγμές μπορεί να βασανίζεις το μυαλό σου με δυσάρεστες σκέψεις. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στα επαγγελματικά σου και αυτό είναι κάτι που σε τονώνει σημαντικά.  Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία προσοχή στις ατασθαλίες με το φαγητό γιατί είναι φανερό ότι θα το ρίξεις για τα καλά έξω με υπερβολή! Η αισθηματική σου ζωή είναι ανανεωμένη, υπάρχουν τα μηνυματάκια, οι συναντήσεις που πυρπολούν τον πόθο ... Το αρνητικό αν θες είναι οι ανασφάλειές σου που πρέπει να τις περιορίσεις καθώς και η τάση σου να μη μπορείς να ξεχάσεις το παρελθόν. Στα οικονομικά προσοχή στις δοσοληψίες σου γιατί όλο και κάτι θα αμελήσεις, ή θα ξεχάσεις.

Παρθένος

Δεν θα σου είναι και τόσο εύκολο να συνεννοηθείς με το σταθερό σου περιβάλλον, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες επαφές με άτομα του παρελθόντος σου! Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα εντείνει το ρομαντισμό και το όραμα για την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού φέρνει ερωτικές εκπλήξεις και νέες γνωριμίες. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία προσοχή στις οικονομικές σπατάλες. Στα αισθηματικά σου ζεις το όνειρο, ικανοποιείς επιθυμείς ή και ζεις μία επανασύνδεση σε αυτή την εβδομάδα. Όλα φαντάζουν ιδανικά, προσοχή όμως στις παρανοήσεις που μπορεί σε βάθος χρόνου να προκαλέσουν παρεξηγήσεις.

 

Ζυγός

Βάλε ένα καλό πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου για να μην σταθείς ασυνεπής. Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα βελτιώνει τις συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια και σε αυτούς τους τομείς λαμβάνεις χαρά και ικανοποίηση. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού φέρνει την εξέλιξη και την πορεία ενός καλού κέρδους που αφορά την οικογένεια. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε φάση ανανέωσης και αναγέννησης. Η σχέση σου βελτιώνονται, όμως και εσύ παρασύρεσαι σε υπερβολές και η έκφρασή σου μπορεί να είναι αρκετά πιο χειμαρρώδης. Δυναμικές πρωτοβουλίες που παίρνεις στα επαγγελματικά σου σε βάζουν σε μία νέα εργασιακή πορεία. Στα οικονομικά είσαι σε καλό ρυθμό!

Σκορπιός

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ιχθύ, φέρνοντας μηνύματα, συναντήσεις και επαφές με το ερωτικό σου παρελθόν! Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε μία ευνοϊκή περίοδο όπου υπάρχει αναθέρμανση και αναζωπύρωση συναισθημάτων. Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα! Στα επαγγελματικά σου οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται και το γεγονός αυτό σου προκαλεί άγχος, ενώ δεν μπορείς να διαχειριστείς κατάλληλα όλα όσα έχεις αναλάβει!

Τοξότης

Τοξότη, αυτή την εβδομάδα ξεκινά να είναι ανάδρομος ο Ερμής από το ζώδιο του Ιχθύ φέρνοντας ασυνεννοησία στο σπίτι και στην οικογένεια. Προσοχή σε ζημιές στο χώρο σου αλλά και σε διαφωνίες που θα προκύπτουν από επιπολαιότητα ή και από παρεξήγηση. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία το Σαββατοκύριακο παρασύρεσαι σε υπερβολές ερωτικές αλλά και οικονομικές. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού είναι βέβαιο ότι στα ερωτικά σου είσαι μες στο πάθος και την τόλμη. Αρκετές στιγμές όμως μπορεί να παρασύρεσαι στην υπερβολή και εντέλει να βρίσκεσαι μπερδεμένος σε καταστάσεις αλλόκοτες. Σημαντική είναι η ανάσα που παίρνεις στα οικονομικά σου!

 

Αιγόκερως

Προσοχή στο μεταφορικό μέσο, στις μετακινήσεις σου ενώ δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για υπογραφή εγγράφων. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σε θέτει σε εγρήγορση προκειμένου να κάνεις όμορφες αλλαγές στη ζωή σου που σε ευνοούν! Αναλογίζεσαι, μετανιώνεις, ξανασκέφτεσαι αλλά και αναθεωρείς στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο αγαπητέ Αιγόκερε. Δεν λείπουν όμως κα οι ευχάριστες εκπλήξεις που σε βοηθούν να κάνεις τώρα μία νέα αρχή. Καθυστέρησε τις σημαντικές υπογραφές ή ακόμα και τις αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου! Κάποια σχέδιά σου ξεμπλοκάρουν και αναπτερώνεις την ελπίδα σου! Στα οικονομικά σου υπάρχει κάποιο έκτακτο έσοδο.

Υδροχόος

Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για νέες επενδύσεις αλλά ούτε και για σημαντικές αγορές. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο για να ξεφύγεις από χρόνια προβλήματά σου! Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία βγαίνουν στην φόρα μυστικά αλλά και κρυφά συναισθήματα που σε κάνουν να γίνεσαι «ηφαίστειο»! Τα φλερτ δεν λείπουν αλλά ούτε και οι αποκαλύψεις αυτό το διάστημα, ενώ θεωρώ ότι θα λειτουργήσεις αρκετά ασυγκράτητα στα ερωτικά σου και αυτό ίσως σε εκθέσει! Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες.

Ιχθύς

Δείξε προσοχή στα λόγια σου, στις επαφές σου ενώ κάνε υπομονή στις καθυστερήσεις που τώρα θα δημιουργούνται. Είναι η στιγμή που αν υπήρχαν προβλήματα στη σχέση σου επανέρχονται τώρα για επίλυση, ενώ αν είσαι σε μία καλή σχέση μπορεί να υπάρχουν κάποιες ασυμφωνίες. Αν είσαι σε φάση μοναξιάς μην παραξενευτείς αν το τηλέφωνό σου χτυπήσει από έναν παρελθοντικό έρωτα. Στα οικονομικά σου ανοίγονται τώρα νέες σημαντικές προοπτικές.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM