Αυτοί είναι οι πέντε ιδανικοί ζωδιακοί συνδυασμοί για οικογένεια

Άλλο έρωτας, άλλο οικογένεια και αν ακολουθήσουμε την πεπατημένη, μπορεί ένας Λέων να θεωρεί ότι βρήκε το άλλο του μισό σ' έναν Κριό. Μπορούν όμως να συνυπάρξουν ως γονείς; Ό(οο)χι. Όσο κι αν ταιριάζουν. Ο λόγος είναι πως οι μεν πρώτοι είναι αθεράπευτα εγωιστές, οι δε δεύτεροι τρελά εγωκεντρικοί. Σημειώσατε, μια τρύπα στο νερό. Για να προκύψει λειτουργική οικογένεια, αρμονική και το παιδί να βγει νορμάλ, κοινωνικό και ό,τι -λογικό- μπορεί να φαντάζεστε, διαβάστε. Διαβάστε ποιοι είναι οι τέλειοι ζωδιακοί συνδυασμοί. Family goals! Κριός-Τοξότης 

Ο εγωκεντρισμός του Κριού «δένει» με το πνεύμα ελευθερίας και αντισυμβατικότητας του Τοξότη. Και οι δύο μπορούν να πειθαρχήσουν όταν το θέλουν, ενώ, επί της ουσίας δεν πρόκειται να τσακωθούν. Είναι και τα δύο ζώδια, εξάλλου, «μπροστά», προχωρημένα, οπότε το παιδί μπορεί να βγει και εφευρέτης και οραματιστής και όλα τα όμορφα.

Λέων-Σκορπιός 

Και οι Λέοντες και οι Σκορπιοί ανήκουν στα σταθερά ζώδια, που σημαίνει τρόπος ζωής που δεν αλλάζει. Με τόσο ακλόνητες πεποιθήσεις εκατέρωθεν, είναι δύσκολο να προκύψει... λάθος. Εκτός και αν και οι μεν και οι δεν είναι στενόμυαλοι. Αυτό όμως δεν μπορείς να το γνωρίζεις. Σε τέτοια περίπτωση, το τέκνο τους θα βγει τελείως λάθος, αφού και τα δύο κιόλας συγκαταλέγονται στα πεισματάρικα ζώδια. Ειδικά οι Σκορπιοί.

Καρκίνος-Ιχθύς 

Ο κυκλοθυμισμός του «καβουριού» και το... αλαφροϊσκιωτο του Ιχθύος δεν σημαίνει πως κάθε στιγμή βρίσκονται στον κόσμο τους (όταν κάνουν σεξ ή κυκλοφορούν ως ζευγάρι και that's it, ναι). Όταν, όμως, φτιάξουν οικογένεια, βάζουν τα παιδιά τους πάνω απ' όλα και γίνονται τέλειοι γονείς. Το πνεύμα της υπερπροστατευτικότητας του Καρκίνου συμπληρώνει το ελεύθερο πνεύμα του Ιχθύος, ενώ το ένστικτο και των δύο, αλλά και η τρυφερότητα που τους διαπνέει, είναι ιδανικά για family. Τέλος, το πνεύμα οικονομίας που διέπει τον Καρκίνο «μπαλαντσάρει» την... τρύπια -συνήθως- τσέπη του Ιχθύ.

Ταύρος-Αιγόκερως 

Θες ότι ο ένας είναι αρχηγός (ο Αιγόκερως), ο άλλος του σταθερού σταυρού, άρα ξέρει ακριβώς τι θέλει και πώς να το πετύχει; Ότι αμφότεροι διαχειρίζονται εξαιρετικά τα οικονομικά και ως εκ τούτου, δεν πρόκειται να τσακωθούν ποτέ για τέτοια ζητήματα; Είναι πολλά τα κοινά Ταύρων κι Αιγόκερων, και μόνο όμως το γεγονός πως δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί «ηλεκτρισμένο» κλίμα μεταξύ τους, που θ' αβάνταρε τη δυσλειτουργία κάθε οικογένειας, τους τοποθετεί στο top 5 της λίστας.

Υδροχόος-Υδροχόος 

Μπορεί το καλύτερο του Υδροχόου να είναι ένας Δίδυμος, ένας Κριός, ένας Λέων, ίσως κι ένας Ζυγός ή ακόμα Τοξότης, αλλά στην πραγματικότητα με τον μόνο που μπορεί να συνεννοηθεί επακριβώς είναι ο εαυτός του. Θα βρει τον άνθρωπό του -για να φτιάξει οικογένεια- όταν στα μάτια του άλλου βλέπει τον καθρέφτη του. Τι σημαίνει αυτό; Ίδια σκοπιά/πρίσμα για τη δημιουργία οικογένειας.

TIP

Σε κάθε περίπτωση, να υποσημειώσω εδώ, τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει η συναστρία: Το αν ταιριάζουν δηλαδή οι γενέθλιοι χάρτες ενός ζευγαριού.