Αυτά είναι τα πιο δύσπιστα ζώδια

Αν και η δυσπιστία σχετίζεται κατά κύριο λόγο με τα βιώματα που έχει περάσει κάποιος, υπάρχουν μερικά ζώδια που τους είναι λιγάκι πιο δύσκολο να εμπιστευτούν και να πιστέψουν κάποιον.

Κάποιοι άνθρωποι τείνουν να είναι πιο διστακτικοί και σπάνια εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε έναν άλλο άνθρωπο. Παρακάτω, παρουσιάζουμε τέσσερα ζώδια που τους είναι δύσκολο να αφεθούν.

Αιγόκερως

Φαίνεται σκληρός και δύστροπος αρκετές φορές, μπορεί και να είναι. Του είναι δύσκολο να εμπιστευτεί τους ανθρώπους, ειδικά αυτούς που γνωρίζει λίγο καιρό. Συνήθως έχουν αμφιβολίες για τα άτομα γύρω τους και απογοητεύονται, όταν τελικά διαπιστώνεται πως είχαν δίκιο.

Δίδυμος

Μπορεί να φαίνονται στον κόσμο τους και ότι δε δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις ανθρώπινες σχέσεις, ωστόσο ο Δίδυμος ζει για τις ανθρώπινες σχέσεις και εν γένει για την επικοινωνία. Είναι με τα «φεγγάρια» του, καθώς μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον με το πρώτο touch και να του πάρει χρόνια να εμπιστευτεί άτομα, που για πολύ καιρό του το αποδεικνύουν.

Ταύρος

Ορθολογικός και προσγειωμένος εκ γενετής. Ο Ταύρος, για να μπορέσει να εμπιστευτεί κάποιον, χρειάζεται πράξεις. Ωραία και τα λόγια, αλλά αν δε δει έμπρακτα ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί, δεν θα το κάνει ποτέ. Χρειάζεται να βλέπεις συνεχώς ότι είσαι για αυτόν άνθρωπος εμπιστοσύνης και δεν θα τον «αδειάσεις».

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος θα σταθεί «βράχος» δίπλα σου σε ότι και αν αντιμετωπίσεις και δύσκολα θα σε αφήσει, αν δεν του κάνεις κάτι πολύ «βαρύ». Και ενώ αφήνεται εύκολα και δείχνει παρορμητικά την αγάπη και το ενδιαφέρον του στον άλλο, όταν είναι τα λάβει αντίστοιχα πίσω, δεν του είναι αρκετά. Έτσι, καταλήγει να ζει μέσα στην αμφιβολία, φτιάχνοντας μερικές φορές σενάρια στο μυαλό του, που δεν αντιστοιχούν με την πραγματικότητα.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM