Αυτά είναι τα πιο έξυπνα ζώδια

Έξυπνα ζώδια: Αν και το τι εστί εξυπνάδα επεκτείνεται σε πολλούς τομείς της ζωής μας και πως τους διαχειριζόμαστε, μερικά ζώδια τείνουν να λύνουν τα προβλήματα τους με πιο επιδέξιους τρόπους από άλλα.

Τα ζώδια τα οποία μπορούν να σκεφτούν λογικά, αλλά ταυτόχρονα να μην χάσουν την ενσυναίσθηση τους είναι:

Δίδυμος

Έχει πολλές σφαιρικές γνώσεις και του αρέσει να μαθαίνει διαρκώς καινούρια πράγματα, τα οποία βέβαια μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα βαριέται. Ο αυθορμητισμός και η σπιρτάδα του, μαζί με την ευχέρεια της επικοινωνίας που διαθέτει τον κάνουν ιδιαίτερο οξυδερκή. Μάλιστα είναι πολύ καλός στο να διαχειρίζεται με αποτελεσματικό τρόπο αρκετές απαιτητικές κατάστασεις ταυτόχρονα.

Υδροχόος

Ο ιδεολόγος της παρέας. Πραγματικά, οι ιδέες που μπορεί να «κατεβάζει» ένας Υδροχόος είναι ιδιαίτερα ευφάνταστες, προοδευτικές και τις περισσότερες φορές επαναστατικές. Το κακό βέβαια είναι ότι μερικές φορές χρειάζονται δίπλα τους ένα πιο πρακτικό μυαλό για να υλοποιούν αυτά που σκέπτονται.

Τοξότης

Τοξότης ή αλλιώς εξερευνητής. Αρέσκεται να διαβάζει για πράγματα που δεν έχει ιδέα και όταν βρει κάτι που να του κεντρίσει το ενδιαφέρον, εντρυφεί στη μελέτη του. Ο Τοξότης προτιμά να ζει στο παρόν και δεν αναλώνεται σε αδιέξοδες καταστάσεις του παρελθόντος. Το συγκεκριμένο ζώδιο επιθυμεί να παίρνει ρίσκα, που ακόμα και αν δεν έχουν θετικά αποτελέσματα, έχει τη δυνατότητα να τα «γυρίζει» υπέρ του.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM