δώρο Αγίου Βαλεντίνου

Αγίου Βαλεντίνου: Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και όλοι οι ερωτευμένοι αγχώνονται για να βρουν το κατάλληλο δώρο για το ταίρι τους

Της Δέσποινας Τσίρου

Η φρενίτιδα και το στρες χτυπάνε «κόκκινο» και οι περισσότεροι ξεχύνονται στα μαγαζιά για μια έρευνα αγοράς. Ωστόσο, κάπου εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ένα δώρο (ειδικά του Αγίου Βαλεντίνου) θεωρείται επιτυχημένο όταν γνωρίζουμε καλά το γούστο του συντρόφου μας. Τα ρούχα, τα κοσμήματα κ.λπ. είναι πολύ όμορφα, αλλά βάζουμε στοίχημα ότι ήδη τα έχεις αγοράσει πολλές φορές για το άλλο σου μισό.

Στην παρούσα φάση, μερικές επιλογές, όπως τα ταξίδια, είναι απαγορευτικές.

Μην αγχώνεσαι. Στο NEWS2U έχουμε τη λύση για σένα. Παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις για να γιορτάσεις λιγάκι ασυνήθιστα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

  • Κολάζ ή Ψηφιακή κορνίζα

Αν το έχετε με τις χειροτεχνίες, μπορείτε να μαζέψετε αρκετές φωτογραφίες από τις αγαπημένες σας στιγμές και να τις εκτυπώσετε. Έπειτα, μπορείτε να τις κόψετε σε ασύμμετρα σχήματα, να τις κολλήσετε σε μια επιφάνεια και να δημιουργήσετε ένα κολάζ. Διαφορετικά, αν οι χειροτεχνίες δεν είναι του στυλ σας, μπορείτε να αγοράσετε μια ψηφιακή κορνίζα και μέσα σε ένα USBstick να καταχωρίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές.

  • Gaming ή καλλυντικά/σετ περιποίησης

Αν το ταίρι σας ξοδεύει ώρες μπροστά από μια οθόνη, ένα tothepoint δώρο θα ήταν κάποιο παιχνίδι για την κονσόλα του. Παράλληλα, αν δεν περνάει χρόνο με αυτού του είδους τις ασχολίες, μπορείτε να του/της προσφέρετε ένα σετ περιποίησης ή διάφορα καλλυντικά.

  • Gadgets

Βαλεντίνου

Αν ο/η σύντροφός σας ασχολείται με την τεχνολογία, ένα gadgetάκι είναι ό,τι πρέπει. Polaroid κάμερες, φορητά πικάπ, smartwatches, σύγχρονα ακουστικά είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε.

  • Βιβλίο

Προφανώς και δεν μιλάμε για κάποιο μυθιστόρημα, αλλά για ένα βιβλίο που να σχετίζεται με τα ενδιαφέροντα του/της συντρόφου σας. Αν, π.χ., ασχολείται με τη φωτογραφία ή του/της αρέσει η μαγειρική, μπορείτε να του/της αγοράσετε κάποιο βιβλίο που να αφορά το αντίστοιχο χόμπι.

  • Spa

Βαλεντίνου

Αν έχετε μπουχτίσει από τη ρουτίνα και ψάχνετε διέξοδο από την τριβή που προκαλούν οι καθημερινές υποχρεώσεις, το spa είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε από κοινού και σίγουρα θα σας χαλαρώσει. Έτσι θα μπορέσετε να ξεφύγετε μαζί για λίγο και να περάσετε ξεκούραστα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δώστε προσοχή και κλείστε έγκαιρα ραντεβού, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως λόγω της κατάστασης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM