Αγίου Βαλεντίνου: Είσαι single; Τόσο το καλύτερο- Δες γιατί

Αγίου Βαλεντίνου: Αν η ημέρα των ερωτευμένων σε βρίσκει single μην τα βάψεις μαύρα, γιατί παρακάτω θα δεις τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να χαίρεσαι.

Στις 14 Φεβρουαρίου επικρατεί ένας πανικός τόσο στο μυαλό των περισσότερων όσο και στα μαγαζιά, αφού όλοι βγαίνουν για ψώνια αναζητώντας το τέλειο δώρο για το ταίρι τους, ενώ κάποιοι άλλοι επιλέγουν λουλούδια που είναι μια όμορφη αλλά basic σκέψη.

Αν είσαι single και πιστεύεις ότι θα μελαγχολήσεις επειδή οι φίλοι σου θα έχουν κανονίσει ρομαντική έξοδο, που θα βλέπεις γύρω σου ερωτευμένα ζευγαράκια να περπατάνε χεράκι-χεράκι και ν’ ανταλλάσσουν φιλιά στη μέση του δρόμου, εμείς σε διαβεβαιώνουμε πως μετά από αυτά που θα διαβάσεις μάλλον θα νιώσεις μια μικρή ανακούφιση-βαθιά μέσα σου- αφού γλιτώνεις από αρκετά πράγματα.

Τα καλά του να είσαι single ή μήπως όχι;

Το σημαντικό είναι ότι γλιτώνεις χρήματα -ειδικά αν είσαι σφιχτοχέρης- αφού δεν θα ξοδευτείς για κάποιο δώρο.

Δεν χρειάζεται να περάσεις αρκετή ώρα μπροστά από την ντουλάπα σου για να διαλέξεις ένα ωραίο outfit για να κυκλοφορήσεις το μωρό σου, ούτε να έχεις το άγχος εάν η επιλογή σου είναι η κατάλληλη ή όχι.

Δεν έχεις άγχος ούτε για το δώρο, ούτε για το πού θα περάσετε την βραδιά.

Είναι μια ωραία μέρα να βγεις έξω- έστω και μόνος σου- και να γνωρίσεις νέο κόσμο. Να διευρύνεις τον κύκλο σου βρε αδελφέ και να κάνεις κι άλλους φίλους στα social media.

Να περάσεις χρόνο με τους singles φίλους σου, γιατί όλο και κάποιος θα είναι στην ίδια μοίρα με σένα.

Αν είσαι μουτζούφλης, μπορείς να μείνεις στο σπίτι σου να δεις μια ωραία ταινία ή ν’ ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική πίνοντας ένα ουισκάκι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω.

Σου ευχόμαστε του χρόνου τέτοια μέρα να έχεις βρει το ταίρι σου και να είσαι full in love γιατί ο έρωτας κάνει καλό και είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM