Strike a pose: Τα top 5 tips για να βγαίνεις κούκλα στις Xmas λήψεις σου!

Χριστούγεννα και ίσως να τυπώσουμε, μετά από δεκαετία περίπου, φωτογραφίες. Γιατί όχι, εξάλλου. Όπως και να 'χει, τις γιορτινές μέρες θέλουμε να λάμπουμε. Ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματότυπου, ατελειών, επιδιώκουμε την τελειότητα. 

Πώς θα την πετύχουμε στις Xmas λήψεις μας; Αν ο Xmas world μας, δεν περιελάμβανε και τέτοια beauty tips, ε, τι;

Ένα: Φόρεσε ένα ρούχο που λατρεύεις

Το μόνο βέβαιο είναι πως, είτε «glitter-άτο», είτε όχι, ένα καλό ρούχο, που σε εκφράζει, θα σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφη. Το να βγαίνεις, άλλωστε, cool -και μέσα σ' ένα τέτοιο ρούχο θα το πετύχεις- ασφαλώς και προσμετράται στα θετικά, στα plus points.

Δύο: Φρόντισε να έχεις κάνει scrub και να είσαι φρεσκολουσμένη/φρεσκοχτενισμένη

Ένα scrub προσώπου σαφώς και σε κάνει να λάμπεις και τι καλύτερο; Το ίδιο ασφαλώς και ισχύει για το μαλλί διότι ρετούς που να δείχνει η κόμη μας απαλή και στιλπνή ακόμα δεν έχει... εφευρεθεί. Εκτός αν αλλάξεις το μαλλί σου - όχι, δεν το θες.

Τρία: Κόκκινο κραγιόν

Είναι προτιμότερο να το βάλεις μόνη σου, παρά να μπεις στη διαδικασία να το απλικάρεις από κάποια εφαρμογή, π.χ. by Face App, αφού δεν θα εφαρμόζει ακριβώς στα χείλη σου - επίσης, δεν το θες.

«Μπούσταρε» τα δυνατά σου σημεία

Έχεις ωραίο λαιμό, μάτια, μυτούλα, στήθος, γάμπες; Όποιο κι αν είναι το δυνατό σου σημείο ή τα δυνατά σου σημεία, φρόντισε να τ' αναδείξεις με τις λήψεις σου. Αν και, όπως λένε και οι απανταχού γνώστες της ομορφιάς, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από ένα αληθινό, αβίαστο, γνήσιο χαμόγελο. Μ' αυτά και μ' αυτά, περνάμε στο επόμενο tip.

Don't strike a pose! 

Με άλλα λόγια: Μην ποζάρεις στην ουσία, θα μοιάζει ψεύτικο. Όσο πιο αληθινή είσαι, τόσο πιο όμορφη θα δείχνεις. Να είσαι ο εαυτός σου είναι το σημαντικότερο. Το fake κάνει μπαμ και οι γκριμάτσες, τύπου duck face, ποτέ δεν κολάκεψαν καμία.

Be you, καλή επιτυχία, κούκλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM