Μαριάννα Αρσενίου: Μας δείχνει το ιδανικό «no makeup» makeup look

Η make up artist Μαριάννα Αρσενίου έρχεται και μας δείχνει πως να πετύχουμε το «no makeup» makeup look εύκολα και γρήγορα

Μπορεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας και φυσικά, της καραντίνας, να περνάμε άπλετο χρόνο στο σπίτι και να έχουν περιοριστεί σημαντικά οι έξοδοι μας, ωστόσο, για κάθε γυναίκα, το μακιγιάζ είναι ένα όπλο που μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία της και να την κάνει να νιώθει μοναδική. Και μάλιστα, εύκολα και γρήγορα και δίχως ιδιαίτερο κόπο.

Βέβαια, εάν και εσείς δεν είστε λάτρεις του extreme makeup και προτιμάτε κάτι πιο φυσικό για να πάτε μέχρι το super market για τα ψώνια σας, στο φαρμακείο, ή ακόμα και στον γιατρό, τότε το παρακάτω «no makeup» makeup look που μας προτείνει η make up artist Μαριάννα Αρσενίου θα το λατρέψετε με τη μία.

Τα μόνα προϊόντα που θα χρειαστείτε είναι τα ακόλουθα: 

  • κρέμα προσώπου που θα χρησιμοποιήσετε ως βάση
  • make up
  • ρουζ
  • μολύβι φρυδιών
  • gloss

Επιπλέον, όπως θα δείτε και στο video, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μια nude σκιά ματιών, αλλά και μάσκαρα, όπως έκανε και η Μαριάννα Αρσενίου, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε για το πως να πετύχουμε το «no makeup» makeup look η make up artist Μαριάννα Αρσενίου στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM