Ρυτίδες στα μάτια; Δες τα τρία λάθη που κάνεις

Ρυτίδες: Ο χρόνος περνά αφήνοντας τα σημάδια του πάνω μας. Ωστόσο, κάθε γυναίκα, μπορεί να βρει τρόπους να κάνει τον χρόνο φίλο της και να αποφύγει προσωρινά, ή έστω καθυστερήσει τις επερχόμενες ρυτίδες.

Ωστόσο, υπάρχουν και γυναίκες που «πέφτουν» σε κάποια λάθη αδυνατώντας να βρουν τη «χρυσή τομή». Εδώ λοιπόν θα βρεις τα τρία πιο συχνά λάθη που κάνεις κατά την περιποίηση σου και κάνεις ρυτίδες στα μάτια.

Δες τα τρία ποιο συχνά λάθη που κάνεις στην φροντίδα των ματιών σου:

Είσαι βίαιη κατά την εφαρμογή των προϊόντων

 

Τρίβοντας την περιοχή των ματιών, κατά την εφαρμογή της κρέμας ή κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ μπορεί να προκληθεί φλεγμονή και βλάβες στα τριχοειδή αγγεία, που ίσως οδηγήσει στην έντονη υπερμελάγχρωση της περιοχής. Προσπάθησε να είσαι πιο «ευγενική» κατά της διάρκεια του ντεμακιγιάζ των ματιών σου και κάνε απαλές κινήσεις με μεγάλη προσοχή. Όσον αφορά την ενυδάτωση της περιοχής με ορούς και κρέμες, εφάρμοσε το προϊόν με απαλές ταμποναριστές κινήσεις.

Χρησιμοποιείς λάθος κρέμα ματιών

ritides-krema-matia

Μετά τα 40 μια απλή ενυδατική κρέμα ματιών δεν είναι αρκετή. Προτίμησε φόρμουλες πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη C, αν θέλεις να μειώσεις την όψη των μαύρων κύκλων, ή ρετινόλη και υαλουρονικό οξύ, αν θέλεις να ελαττώσεις την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το ιδανικό είναι να ξέρεις της ανάγκες σου και να χρησιμοποιείς το κατάλληλο προϊόν.

Δεν βάζεις αντιηλιακό

antiiliako-matia

Η καθημερινή εφαρμογή ενός αντηλιακού είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές και έξυπνες κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να καταπολεμήσεις τον χρόνο και τα σημάδια του. Ακόμα κι αν είναι τυπικές με την εφαρμογή SPF, οι περισσότερες γυναίκες αμελούν την περιοχή γύρω από τα μάτια. Η λύση; Χρησιμοποίησε μια εξειδικευμένη αντηλιακή κρέμα ματιών, που θα προστατεύσει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UV, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει το δερματικό φραγμό, χάρη στους ενυδατικούς της παράγοντες.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM