Μάης, ο μήνας του floral ακόμα και στα νύχια ( pics)

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Μάη, έχουμε βγει από την καραντίνα και η διάθεσή μας έχει αρχίσει να φτιάχνει. Αλλά, για να νιώσουμε ακόμα καλύτερα, εμείς οι γυναίκες πρέπει να φτιάξουμε τα νύχια μας.

Ο Μάϊος είναι από τους πιο συναρπαστικούς μήνες του έτους, γιατί τα λουλούδια ανθίζουν και το καλοκαιράκι είναι προ των πυλών.

Ο Μάϊος είναι ο εφαλτήριος μήνας για μία ριζική ανανέωση για εμάς τις γυναίκες γιατί προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το καλοκαίρι που θα βγούμε στις παραλίες και θέλουμε να δείχνουμε όμορφες, ξεχωριστές και με μία πινελιά χρώματος επάνω μας.

Η ανανέωση της γυναίκας ταυτίζεται με τις νέες τάσεις της μόδας, όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στο μανικιούρ. Και επειδή το floral είναι ένα trend που είναι αρκετά διαδεδομένο και το βασικότερο δίνει μία άλλη νότα αναζωογόνησης στη γυναικά λόγω των πολλών χρωμάτων και των σχεδίων του, σας παρουσιάζουμε κάποιες ιδέες για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε είτε μόνες σας είτε με τη βοήθεια κάποιου κέντρου αισθητικής τα δικά σας #floraltrend.

Για τις #pinklovers

Αν αγαπάς τα διακριτικά σχέδια

https://www.instagram.com/p/Bt16_jFnpBP/

Black and White

Με nude βάση

https://www.instagram.com/p/B2WqcmBHHWI/

Αν λατρεύεις τις μαργαρίτες και το κίτρινο 

Με ηλιοτρόπια

https://www.instagram.com/p/Bwwz30onz-s/

Ματ κόκκινα και floral

Vintage floral nail art

https://www.instagram.com/p/BhxYUmpD0Ld/

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM