Η αγάπη κάθε γυναίκας για τις τσάντες είναι κάτι σαν «κοινό μυστικό», γιατί όλοι το ξέρουν και κανείς δεν μας σταματά. Το «κλειδί» όμως δεν είναι η ποσότητα αλλά οι σωστές επιλογές.

Μια τσάντα μπορεί να σε κάνει χαρούμενη, αλλά η «σωστή» επιλογή τσάντας έχει τη δύναμη να σου εξασφαλίσει μια stylish εμφάνιση. Ακόμα και αν το outfit δεν είναι κάτι φοβερό, η κατάλληλη τσάντα μπορεί να το «απογειώσει» σε δευτερόλεπτα.

Εκτός αυτού, τα νέα trends που κυκλοφορούν κατά καιρούς είναι ότι χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τη συλλογή σου. Γιατί ναι μεν υπάρχουν must-have κομμάτια, αλλά η μόδα ανανεώνεται διαρκώς. Το ίδιο, ισχύει και με τις τσάντες. Και κάπου κάπου πρέπει να κάνεις ένα «φρεσκάρισμα» (aka και «ξεσκαρτάρισμα»).

ginekes me tsantes

Τσάντες για τη δουλειά, άλλες για το γυμναστήριο, άλλες για τη βόλτα και άλλες για την βραδινή έξοδο… Καλή η ποικιλία δε λέω αλλά μήπως το παρακάνεις; Αν ρωτάς εμένα, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρεις τις κατάλληλες για κάθε περίσταση, να μην «τσιγκουνευτείς» και να αποκτήσεις αυτές που έχουν πραγματικά μια θέση στην ντουλάπα σου. Εξάλλου, μονάχα η σωστή τσάντα θα ξεχωρίσει και θα ΣΕ ξεχωρίσει από το πλήθος. Οι υπόλοιπες είναι απλά «βαβούρα». Νομίζω;

Η μόδα τους επόμενους μήνες αναδεικνύει την άνεση ακόμα και στα αξεσουάρ. Όσο κι αν αγαπάς τα εκκεντρικά κομμάτι, ο φετινός χειμώνας είναι ωδή στην απλότητα με ένα twist κομψότητας. Και όλα αυτά, συνδυασμένα με την άνεση και την πρακτικότητα της καθημερινότητας.

gineka me tsanta

Μια τσάντα δεν χρειάζεται να έχει άπειρα «bling bling», κορδόνια, λουριά, αλυσίδες και πολυχρωμίες. Φέτος η απλότητα είναι το «κλειδί».

Αφού λοιπόν εμπνευστείς από τα παρακάτω, μην διστάσεις να κάνεις και την δική σου έρευνα αγοράς. Γνωρίζοντας όμως πλέον! Συνεπώς, η επιτυχία είναι δεδομένη. Το μόνο που χρειάζεσαι; Καλό γούστο και τσάντες που να σου ταιριάζουν!

Ανακαλύψτε λοιπόν όλα τα top bag trends στην gallery που ακολουθεί:
Εσύ ποια από τις παραπάνω τσάντες θα ήθελες; 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM