Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs κυκλοφορεί την πρώτη πολυσεξουαλική συλλογή και αποδεικνύει περίτρανα πως το τοπίο της μόδας έχει πλέον αλλάξει.

Η νέα συλλογή του εκκεντρικού Marc Jacobs με τίτλο «Heaven» έρχεται για να αλλάξει τα κλασικά και παραδοσιακά πρότυπα της μόδας και να εισάγει νέα δεδομένα αλλάζοντας την υπάρχουσα αισθητική. Μία συλλογή απαλλαγμένη από σεξουαλικές ταυτότητες και προσανατολισμό. Εξάλλου, πορεία του σχεδιαστή στο χώρο της μόδας έχει αποδείξει πως το έργο του δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ στάσιμο.
Ποιος είπε ότι ένας άνδρας δεν μπορεί να φορέσει ένα fluo ροζ και μια γυναίκα πρέπει ντε και καλά να απορρίψει ένα φαρδύ «ανδρικό» παντελόνι;
Η genderless αυτή συλλογή λοιπόν, ύμνος στην πολυσεξουαλικότητα έχει όλα όσα μπορεί να φανταστεί – και θέλει – κανείς. Πλεκτά γιλέκα, πουκάμισα, hoodies, αξεσουάρ… ακόμη και είδη για το σπίτι!
Με αυτή του τη συλλογή ο σχεδιαστής «στοχεύει» σ’όλες εκείνες τις τολμηρές ψυχές που δεν σταματούν να ονειρεύονται. Φυσικά, η συλλογή απευθύνεται, όπως είναι φυσικό, σε όλους τους queer νέους, που δεν νιώθουν πάντοτε με βάση το βιολογικό τους φύλο. Σε όλους αυτούς που άλλοτε νιώθουν πιο κοντά στην αρσενική τους φύση, ενώ κάποιες άλλες πιο κοντά στη θηλυκή τους πλευρά. Απευθύνεται σε όσους απορρίπτουν την λογική «ντύσου σαν κορίτσι/αγόρι», και δεν αυτοπροσδιορίζονται μέσα απ΄το βιολογικό τους φύλο.
Δείτε παρακάτω:

Τη φωτογράφιση για το lookbook επιμελήθηκε η Larissa Hofmann και το styling ο Danielle Emerson. Για τη δημιουργία της καμπάνιας, ο σχεδιαστής προσκάλεσε επίσης το φωτογράφο και ιδιοκτήτη του ιαπωνικού street style περιοδικού FRUiTS, Shoichi Aoki, καθώς και πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, όπως οι Iris Law, Jyrrel Roberts, Vegyn, Lily McMenany.

Η συλλογή «Heaven» είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του Marc Jacobs.
Επίσης, για να ξέρεις αν σκέφτεσαι κάποια πιθανή αγορά οι τιμές κυμαίνονται από κυμαίνεται από 40 έως  335 ευρώ.
Ο Marc Jacobs έκανε πάλι το θαύμα του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM