Τα lingerie αποτελούν must-have items σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα ανεξάρτητα από την ηλικία, το επάγγελμα, ή την προσωπική ζωή. Τα εσώρουχα μπορούν να αναδείξουν στο 100% τη γυναικεία φύση και την απόλυτη θηλυκότητα.

Κάθε γυναίκα επιλέγει τα δικά της lingerie με βάση το προσωπικό γούστο, την άνεση ή της εκάστοτε ανάγκες. Κάποια πιο athleisure, άλλα πιο sexy, άλλα πιο κομψά, και άλλα πιο πρακτικά και καθημερινά. Όπως και στα ρούχα, τα παπούτσια ή τα αξεσουάρ, οι επιλογές είναι εκατομμύρια και οι σχεδιαστές – lingerie – δεν σταματούν να πειραματίζονται.

Ωστόσο, όσο καλά και αν γνωρίζουμε ποιο είναι το κορυφαίο παλτό, ή τα must-have παπούτσια της σεζόν, κάτι τέτοιο δεν γίνεται στα εσώρουχα. Και αυτό γιατί οι τάσεις της μόδας στην περίπτωση των lingerie, δεν είναι τόσο προφανείς.

Και όχι μόνο γιατί αλλάζουν, αλλά επειδή η κάθε γυναίκα επιλέγει εκείνα που της ταιριάζουν και την κάνουν να νιώθει ξεχωριστή. Είναι κρίμα τολμώ να πω να ξοδεύουμε καθημερινά τόσα χρήματα σε ρούχα και αξεσουάρ, αλλά να παραμελούμε τα εσώρουχα μας.

Τα lingerie τα επιλέγουμε με βάση το προσωπικό μας γούστο

Να τονίσω κάπου εδώ, ότι δεν υπάρχει λόγος να φοράμε πάντα εσώρουχα που είναι in-fashion και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά σίγουρα μπορούμε να εντάξουμε στην καθημερινότητα μας εκείνα που είναι πιο κοντά σε εμάς και την ψυχοσύνθεση μας.

Αν μια καινούργια τσάντα μπορεί να σου χαρίσει ένα χαμόγελο για μια ολόκληρη μέρα, φαντάσου τι μπορεί να κάνει ένας νέο αγαπημένο lingerie.

Εμείς, συγκεντρώσαμε ορισμένα κομμάτια τα οποία πρέπει να μπουν στο συρτάρι σου φέτος. Θα την ανανεώσουν αλλά θα αναζωογονήσουν και σένα την ίδια ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνεις.

Δείτε την gallery που ακολουθεί παρακάτω:
Αν στα παραπάνω δεν βρήκες αυτό που σου ταιριάζει απόλυτα, stay tuned γιατί έρχονται κι άλλα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM