στο μπούστο μας

Παίζει τζόγο και με βρίζει. Θέλω να φύγω και ψάχνω σπίτι!

«Κορίτσια τη βοήθειά σας!!

Είμαι 3 χρόνια με κάποιον. Δυστυχώς όμως τελευταία έχει παραγίνει (όχι πως πριν ήταν αλλιώς). Διατάζει να κάνω ότι θέλει αυτός αλλιώς λέει να φύγω… ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ. Παίζει τζόγο και φρουτάκια και τώρα λόγω καραντίνας έχουν κλείσει όλα και έχει τρελά νεύρα. Βρίζει πολύ…εμένα, τη μάνα του. Μένω μαζί του λόγω του ότι δεν έχω που να μείνω. ?

Ψάχνω ένα μικρό σπιτάκι με 240-260 ευρώ. Έχω ανάγκη να φύγω. Δουλεύω καθαρίστρια και ψάχνω και δεύτερη δουλίτσα. Τα καλοκαίρια δουλεύω σεζόν σε νησιά. Σε χώρους εστίασης.. Βρίσκομαι στην περιοχή της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ αλλά δε με πειράζει και σε άλλη περιοχή να έβρισκα ένα μικρό σπιτάκι. Όχι τζάμπα φυσικά.. Να πληρώνω κανονικά. Δόξα τω Θεώ έχω τη δουλίτσα μου. Παλεύω μόνη μου.. Τα αδέρφια μου δε ζουν.. Τα έχασα από Λευχαιμία ?και τον πατέρα μου από Καρκίνο ?Δε ζητάω πολλά …Ένα σπιτάκι να μπω μέσα να ηρεμήσω.

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το μεγάλο σεντόνι. Με όλη μου την εκτίμηση και σεβασμό σε όλες»

Η Εύα απαντά

Γλυκιά μου γειά σου! Καταλαβαίνω από τον τρόπο που γράφεις ότι δεν αντέχεις άλλο και είναι πολύ λογικό! Ο τζόγος είναι αρρώστια και ο σύντροφός σου χρειάζεται οπωσδήποτε γιατρό. Όσο για τον τρόπο του είναι όντως απαίσιος. Η συμβουλή μου είναι η εξής: Υπάρχουν πολλές ομάδες στο facebook στις οποίες μπορείς να απευθυνθείς για να βρεις το οικονομικό σπιτάκι που ψάχνεις. Μια από αυτές λέγεται ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙΤΕΣ

Υπάρχουν πάρα πολλές ακόμα στις οποίες κάνεις ανάρτηση με το τι ακριβώς ψάχνεις και σου απαντούν οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες. Μπράβο σου που αποφάσισες να φύγεις και μπράβο που κατάλαβες έστω και λίγο αργά ότι αξίζεις καλύτερα!