Το πρωινό ξύπνημα για πολλούς από εμάς, δυστυχώς, αποτελεί σωστό μαρτύριο, αλλά είναι αναγκαίο κακό. Και το χειρότερο είναι φεύγεις από το σπίτι χωρίς να βάλεις μπουκιά στο στόμα σου ή έστω λίγο καφέ για να πάει καλά η μέρα σου.

Για αυτό όχι μόνο πρέπει να εντάξεις το πρωινό στην καθημερινή σου ρουτίνα, αλλά σου προτείνω ανεπιφύλακτα να ξεκινήσεις να τρως πρωινό στο κρεβάτι. Και σύντομα θα καταλάβεις πόσο καλό σου κάνει και πόσο αναζωογονητικό είναι.

Βάλε μια νέα καλή συνήθεια στην καθημερινή σου ρουτίνα

Όσο βάναυσο και αν είναι το πρωινό ξύπνημα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φεύγεις από το σπίτι σου χωρίς ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό. Και φυσικά το πρωινό στο κρεβάτι αρκεί για να σου φτιάξει τη διάθεση και τη μέρα. Μάλιστα και με το παραπάνω!

piasto me kruasan kafes ke luludia

2+1 λόγοι που θα σε πείσουν να τρως πρωινό στο κρεβάτι από αύριο κιόλας\
  1. Είναι χαλαρωτικό! Το να απολαμβάνεις ένα πλούσιο και νόστιμο πρωινό στο κρεβάτι, σε βοηθά να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις και τα to-do της μέρας σου. Και μάλιστα δίχως περιττό άγχος. «Ξέκλεψε» λοιπόν λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια της πρωινής σου ετοιμασίας. Βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι να παίζει για συνοδεία. Και «όρμα» σε έναν δίσκο με εδέσματα της αρεσκείας σου.
  2. Είναι αναζωογονητικό! Το να παίρνεις λίγο χρόνο για σένα κάθε πρωί, ξεκινώντας μια νέα καλή συνήθεια, βοηθά την διάθεση και τη ψυχοσύνθεση σου προς το καλύτερο. Εξάλλου, κάθε τι νέο στη ζωή μας δύναται να μας κάνει να νιώθουμε λιγάκι καλύτερα και να μας boosτάρει όσο ακριβώς χρειαζόμαστε!
  3. Είναι το ιδανικό ξεκίνημα της μέρας σου! Αν προσπαθήσεις να μην είσαι με την «ψυχή στο στόμα» κάθε πρωί και ξεκινήσεις να δίνεις σημασία σε τέτοιου είδους μικρές λεπτομέρειες, θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να εντάσεις «μικροπράγματα» σαν κι αυτό στη μέρα σου. Και ειδικά όταν αναφερόμαστε στο ξεκίνημα αυτής.

diskos me proino sto krevati

Βάλε αυτή την καλή συνήθεια στην ρουτίνα σου και θα με θυμηθείς!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM