Η πανδημία του κορονοϊού ήρθε και μας αναστάτωσε, ίσως και ανεπανόρθωτα, γιατί βαθιά μέσα μας, ότι και να επέλθει η κανονικότητα, τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Η εταιρεία Amazon, μέσα από ένα συγκλονιστικά συγκινητικό βίντεο αποστέλλει το δικό της μήνυμα και μας υπενθυμίζει πως οτιδήποτε και αν μας «κόβει» τα φτερά δε μπορεί να μας σταματήσει… Γιατί the show must go on… πάντα!

Ο κορονοϊός έφερε τα πάνω κάτω και άλλαξε άρδην την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής ενός ολόκληρου πλανήτη. Αν δει κανείς τα στατιστικά θα καταλάβει πως δε μιλάμε για κάτι ανούσιο, που δεν μας αγγίζει. Πρόκειται για έναν αόρατο, πραγματικό και επικίνδυνο εχθρό που δε λογαριάζει τίποτα και δεν κάνει διακρίσεις. Κανείς δεν είναι πραγματικά άτρωτος. Είτε είσαι 20 ετών, είτε 80 κινδυνεύεις, και μάλιστα πολύ.

Το μέγα δίλημμα: «Η ελπίδα χάθηκε ή πεθαίνει τελευταία;»

Και μπορεί η όλη κατάσταση να μας απογοητεύει, να μας κάνει να χάνουμε την ελπίδα, αλλά η ζωή δεν σταματά να εξελίσσεται, όσο δύσκολο και αν είναι να το διαχειριστεί κανείς. Ήρθαν περιορισμοί, ήρθε lockdown, ήρθε η απομόνωση και η μοναξιά. Η ζωή όλων «μπήκε» στο ψυγείο, ακυρώθηκαν όλα όσα μας κρατούσαν ζωντανούς… Αλλά επί της ουσίας το mini αυτό shutdown είναι για να μείνουμε ζωντανοί. Και να βγούμε πιο δυνατοί από ότι ήμασταν πριν. Αφότου, εμείς ξανά «ζεσταθούμε» και «παγώσει» η πανδημία.

The show must go on neon logo

Τα πάντα έχουν αλλάξει but that’s okay!

Έχουν αλλάξει οι συνθήκες, ναι. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα πλήρως, ναι. Φοβάσαι, ναι. Νιώθεις ανασφάλεια, ναι. Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο, ναι. Όλα είναι φυσιολογικά, το καταλαβαίνω. Αλλά… the show must go on.

Με αφορμή αυτό λοιπόν, η εταιρεία Amazon, κυκλοφόρησε ένα βίντεο, το οποίο ξανά ζωντανεύει την ελπίδα που κρύφτηκε στα μύχια της ψυχής μας και δε λέει να ξεπροβάλλει.

Η εκστρατεία της Amazon, περιλαμβάνει μια 17χρονη μπαλαρίνα, την Taïs Vinolo, η οποία παρά τις αλλαγές που έφερε η πανδημία, δεν άφησε την αγάπη της για το χορό. Και συνέχισε να εξασκείται και να κυνηγά τα όνειρα της παρά τον εγκλεισμό.

Και εκεί που όλα μοιάζουν μάταια, η αποφασιστικότητα της μικρής αδερφής της, δίνει στην 17χρονη μπαλαρίνα, την παράσταση της ζωής της… παρά τις δυσκολίες, παρά τον φόβο. Γιατί ό,τι και αν συμβεί, η ελπίδα είναι βαθιά ριζωμένη μέσα μας και πάντοτε βρίσκει τρόπο να επιστρέφει.

Η νέα καμπάνια της εταιρείας, μας λέει μια όμορφη ιστορία για το πόσο πιο δυνατή είναι η ελπίδα μέσα μας, αλλά και η αλληλεγγύη μεταξύ μας. Τη δυναμική που έχει η ανθρωπότητα να υπερνικήσει ακόμα και έναν φονικό ιό… Όσο ανέφικτο και αν ακούγεται, αργά ή γρήγορα θα γίνει. Γιατί μπορούμε να τα καταφέρουμε, όλοι μαζί!

Δείτε το συγκλονιστικό αυτό βίντεο:

Βρες την χαμένη σου αισιοδοξία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM