Η σούπερ μοδάτη Κατερίνα Λέχου στον «Ράφτη» με τον άντρα της: Το πάει «καρφωτή» για fashion icon (gallery)

Μια υπέροχη και syper stylish κυρία, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας, ο σύζυγός της και φύγαμε για τον «Ράφτη». Ποιον «Ράφτη»; Μα τον «Ράφτη Κυριών», φυσικά, στο θέατρο Προσκήνιο, σε σκηνοθεσία και διασκευή του Γιάννη Μπέζου.

Με τον οποίο Γιάννη Μπέζο, φυσικά, η Κατερίνα Λέχου - αυτή είναι η stylish κυρία που λέγαμε, αν και το καταλάβατε και απ' τον τίτλο, εννοείται- και έχουν συνεργαστεί τηλεοπτικά και τον εκτιμά ως άνθρωπο. Γι' αυτό άλλωστε και δεν θα έλεγε όχι στην πρόσκληση.

Μαζί της, λοιπόν και ο σύζυγός της, Μάνος Στρατάκης, επιχειρηματίας εστίασης απ' την Κρήτη. Με τον Μάνο, το Κατερινάκι δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Άλλωστε και η ίδια, αφότου παντρεύτηκε, εδώ και έξι χρόνια - είναι όμως μαζί τουλάχιστον μια δεκαετία- δεν πολυασχολείται με τα κοσμικά. Δεν τη νοιάζουν οι... επάλξεις.

Η -πάντα stylish- Κατερίνα Λέχου 

Πάντα ήταν low profile το Κατερίνα και ανέκαθεν stylish. Τόσο πολύ μάλιστα, ειδικά τα τελευταία χρόνια που το πάει «καρφωτή» για fashion icon. 

Χθες βράδυ, όμως, ήταν απόλυτα κομψή στο total grey outfit της. Το δε παλτό της, όνειρο.

Και πρόσφατα, φορώντας ένα απίθανο τζιν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της εμφάνισης, παρέδωσε μαθήματα στυλ. Ο λόγος; Το συγκεκριμένο κομμάτι ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, καλύπτοντας τεχνηέντως τυχόν ατέλειες σε περιφέρεια-κοιλίτσα. Άσε που είναι τελευταία λέξη της μόδας. 

 

Ρεζουμέ: Νέες και μεγαλύτερες κυρίες, να προσέχετε τα σύνολα της Κατερίνας. Σπάνια ξεφεύγουν απ' το όμορφο και πιθανόν όταν γίνεται αυτό, απλώς η ηθοποιός δεν έχει κέφια. Είναι πασιφανές -για τους εστέτ- πως είναι το επόμενο fashion icon της χώρας, αν και για εμάς, έχει κατακτήσει αυτό το προνόμιο εδώ και χρόνια. Πλέον, όμως, την «προσέχουν» περισσότερο και fashionistas και influencers και την «μπουστάρουν». Εξ ου και τώρα φαίνεται πως θα πάρει το τρόπαιο του στυλ,

Φιλάκια, όμορφη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM