Xmas bazaar για τ' αδέσποτα απ' τα «Φαντάσματα του Ασπροπύργου»

«Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου» επανέρχονται με το καθιερωμένο, χριστουγεννιάτικο bazaar τους και δεν υπάρχει περίπτωση ν' απέχουμε.΄

Αν δεν τους γνωρίζετε, πρόκειται για ομάδα φιλόζωων που, εδώ και χρόνια, μαζεύει τ' αδέσποτα της περιοχής και με δικά της έξοδα, πληρώνει από επίπονες χημειοθεραπείες μέχρι ό,τι απλούστερο, από εμβόλιο μέχρι ξηρά τροφή, χρειαστούν τα ζωάκια που έχει υπό την προστασία της. Μέχρι να υιοθετηθούν, φυσικά.

Πιστέψτε με, είναι πάρα πολλά, ό,τι κάνουν τα παιδιά είναι εις βάρος της τσέπης τους, αλλά επιμένουν γιατί στόχος είναι όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα να γίνουν μέλη μιας οικογένειας που θα τ' αγαπάει και θα τα αντιμετωπίζει όχι απλά ως φύλακες, αλλά ως μέλος της.

Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά το φάσμα των δραστηριοτήτων τους -επαναλαμβάνω εδώ ότι τα πάντα γίνονται αφιλοκερδώς, ανιδιοτελώς, αλλά πάντα με περίσσια αγάπη για τα ταλαίπωρα πλασματάκια που έτυχε να εγκαταλειφθούν ή να γεννηθούν υπό άγνωστες συνθήκες μόνα τους- υπερτονίζω τη σημασία της συμμετοχής μας στο bazaar τους, που θα λάβει χώρα στην καρδιά της Αθήνας.

To τιμ μετράει επτά χρόνια δράσης στον Ασπρόπυργο και όπως χαρακτηριστικά τονίζουν: «Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά σε ένα γιορτινό τριήμερο γεμάτο αγάπη και ελπίδα! Να γνωριστούμε από κοντά και να συνεισφέρουμε για όλες τις αδέσποτες ψυχές του Ασπρόπυργου! »

Μέρες και ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 18.00-23.00

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 11.00-22.00

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 11.00-22.00

?Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα 105 60

Λεπτομέρειες εδώ