Προ των πυλών η... γιορτή των t-shirts!

Μπορεί να έκαναν την εμφάνιση τους τον 19ο αιώνα και να πωλούνταν σαν εσώρουχα στη συνέχεια όμως εξελίχτηκαν σε βασικό κομμάτι της καθημερινής ένδυσης. Αναφερόμαστε στα T – shirts.

Τα t – shirts είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Μπλουζάκια παντού. Μακρυμάνικα κοντομάνικα. Χρωματιστά με έντονες στάμπες με ζωγραφιές. Σε ποικίλες ποιότητες και σε διαφορετικές ραφές. Μικρά έργα τέχνης γεμάτα με ήρωες ονόματα χαρακτήρες συνθήματα.

Η άφιξη ολοένα και περισσότερων αυθεντικών μουσικών tshirts στην Ελλάδα και η διάθεση τους είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω ειδικών bazaar όπως το μοναδικό και αυθεντικό T – shirts bazaar που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης Vinyl & Vintage Marketplace στο Ωδείο Αθηνών το τριήμερο Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 και δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ρίξουμε ματιές σε δείγματα από την παγκόσμια μόδα που αγγίζει εκατομμύρια ανθρώπων.

Ένα και μοναδικό περίπτερο με αυθεντικά και συλλεκτικά μουσικά αλλά και κινηματογραφικά t-shirts. Μεγάλη ποικιλία από απίθανα αυθεντικά, κοντομάνικα και μακρυμάνικα, μπλουζάκια σε απίθανες τιμές. Όλα είναι αποκλειστικής εισαγωγής. Official και όχι απλές στάμπες. Συλλεκτικά rock jackets, μπουφάν με διάσημα ονόματα της μουσικής, αλλά και συλλεκτικές μοναδικές vintage τσάντες μεταφοράς δίσκων βινυλίου και μοναδικά Memorabilia σε απίστευτες προσφορές για όλους τους απόλυτους λάτρεις της μουσικής και των συλλεκτικών t – shirts φιλοξενούνται στη γιορτή των T shirts στο απόλυτο bazaar των T shirts.

Πλησίον σταθμού Μετρό «Ευαγγελισμός»

Ώρες λειτουργίας :

Παρασκευή : 6 μ.μ. - 10 μ.μ.

Σάββατο 17 Μαρτίου : 11 π.μ. – 10 μ.μ.

Κυριακή 18 Μαρτίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.

Ελεύθερη είσοδος.

Φιλικό για τα παιδιά.