Το «DK Oyster» της Μυκόνου είναι η επιτομή της χλιδής (pics)

Η Μύκονος είναι ένα νησί που όσο περνούν τα χρόνια, ανεβαίνει στη προτίμηση όσων θέλουν να κάνουν χλιδάτες διακοπές και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες.

Το εστιατόριο «DK Oyster» προσφέρει μοναδικά και στιλάτα πιάτα και γεύσεις που θα εκτοξεύσουν τον ουρανίσκο σου στα ουράνια.

Ο στίχος «Pump up the volume» αποκτά κυριολεκτική σημασία στο «DK Oyster» της Μυκόνου φέτος, με το art de la table να συναγωνίζεται το μενού σε στυλ και extravagance.

Πιάτα σε σχήμα δωδεκάποντης γόβας από πορσελάνη προσκαλούν γαλαζοαίματους και μη να γευθούν την πιο εξεζητημένη διάσταση της γαστρονομίας, συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα με τον αισθησιασμό.

Χρυσοί αστακοί, γαρίδες Carabinieros, χρυσά καβουροπόδαρα και καλαμάρια, αλλά και Τόμαχοκ μπριζόλες με φύλλα χρυσού και χαβιάρι Belluga μεταμορφώνουν την γαστρονομική απόλαυση σε αξέχαστη life-time εμπειρία αυστηρώς ακατάλληλη για τραπεζικούς λογαριασμούς κάτω των 6 ή 7 μηδενικών!

Για την απολαυστική εκκεντρικότητα του concept ευθύνεται το γνωστό enfant terrible της Μυκόνου Δημήτρης Καλαμαράς που διεκδικεί τον τίτλο του άξιου συνεχιστή των επιχειρηματιών της Μυκόνου που έκαναν το νησί συνώνυμο εκκεντρικότητας και κορυφαίο προορισμό του διεθνούς τζετ σετ.

Η φήμη πως μόνο το καλούπι για τις bespoke γόβες -πιάτα- κόστισε €5.000 δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται καθώς, όπως είναι κοινό μυστικό στην Μύκονο, το ουσιώδες είναι η αξία και όχι η τιμή.

Αυτό το καλοκαίρι έχει άρωμα γυναίκας και γεύση πολυτέλειας, στο «DK Oyster» της Μυκόνου.