Μιρέλα Πάχου: Πρεμιέρα με τον Χρήστο Δάντη και πολλές εκπλήξεις (photos)

Από την Παρασκευή 15 Νοέμβριου και για 4 Παρασκευές η Μιρέλα Πάχου μας υποδέχεται στο Σταυρό του Νότου Plus, για να στήσουμε μαζί της το πιο ξεχωριστό πάρτι του χειμώνα. Πρώτος καλεσμένος στο πάρτι ο Χρήστος Δάντης.

 

Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια το ακορντεόν της, η Μιρέλα Πάχου σχεδιάζει τις ιδανικές μουσικές βραδιές, με όλα τα τραγούδια που θα θέλαμε να χορέψουμε και όλους τους καλλιτέχνες που θα θέλαμε να συναντήσουμε.

 

Ο πρώτος καλεσμένος στο πάρτι ήταν ο Χρήστος Δάντης που ξεσήκωσε τον κατάμεστο Σταυρό του Νότου με τις διαχρονικές επιτυχίες του.

 

Επόμενοι καλεσμένοι στο πάρτι είναι: ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μύρωνας Στρατής (22/11), ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος (29/11), ο Μάρκος Κούμαρης (Locomondo) και η Νατάσα Θεοδωρίδου (6/12).

 

Μαζί τους κάθε Παρασκευή, σε ρόλο chef (και όχι μόνο), ο Βασίλης Γιακουμάρος! Συμμετέχει η χορευτική ομάδα «Dare to dance».

 

Τη χρονιά που μας πέρασε η Μιρέλα Πάχου βρέθηκε στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου, δίνοντας συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποίησε μία μεγάλη περιοδεία γεμάτη προσωπικές συναυλίες, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τη δυναμική της παρουσία ως μουσικός και ως ερμηνεύτρια.

 

Οι Παρασκευές μας πια είναι γεμάτες swing και νησιώτικα, rock και λαϊκά, κέφι και φαντασία, ανατροπές και απροσδόκητες μουσικές συναντήσεις.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω: