Βιασμός 11χρονης αθλήτριας - Προπονητής: «Είχαμε σχέση, περιμένω ακόμα να παντρευτούμε»

Σοκάρουν τα όσα δήλωσε ο προπονητής ιστιοπλοΐας για τον βιασμό της 11χρονης - Υπερασπίστηκε την πράξη του - «Τι κακό έκανα εγώ;»

Στον Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας, πριν περίπου 10 χρόνια. Ο προπονητής όχι μόνο παραδέχτηκε την πράξη του αλλά την υπερασπίστηκε λέγοντας ότι την αγαπάει ακόμα και ότι ήταν σε σχέση!

Ο ίδιος, ακόμα δήλωσε πως θέλει να την παντρευτεί μέχρι και σήμερα, ενώ υποστηρίζει πως δεν τη βίασε και δεν μπορεί να δεχτεί ότι τότε ήταν 11 χρόνων, αλλά μεγαλύτερη. Συγκεκριμένα είπε πως «είχα και έχω συναισθήματα για το κορίτσι. Χώρισα και τον τότε δεσμό μου για να είμαι μαζί της. Την αγαπάω». Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα πως θέλει ακόμη να είναι μαζί με την αθλήτρια, η οποία πλέον είναι ανήλικη.

«Τι κακό έκανα εγώ;», αναρωτήθηκε ο προπονητής

Ακόμη, ο προπονητής δήλωσε στυγνά πως δεν θεώρησε ποτέ, σοβαρή την διαφορά ηλικίας που είχαν. «Παλιά παντρευόντουσαν και έκαναν παιδιά με μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας. Τι κακό έκανα εγώ;», δήλωσε κυνικά.

 «Κάναμε γιορτές με τους γονείς της, όλοι μαζί»

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν μπορώ να δεχτώ τον βιασμό, είναι κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω πως υπήρξε βιασμός, βιασμός είναι μια φορά… Απεναντίας, ήθελα να παντρευτούμε, κάναμε γιορτές μαζί».

«Είχαμε σχέση, περίμενα να πάμε σε γάμο, είχα και έχω συναισθήματα. Δεν ήταν 11 χρονών όταν η σχέση έπαψε να είναι πλατωνική. Δεν το έβλεπα κακό τη διαφορά τα 16 χρόνια», δήλωσε ο προπονητής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» ο πατέρας του θύματος ήταν μέλος του σωματείου, που ανήκε το κορίτσι και ο προπονητής, και έθεσε θέμα αποπομπής του κατηγορούμενου στο ΔΣ του συλλόγου, όπως και έγινε.

«Με βίασε, όταν ήμουν 11 χρονών»

Υπενθυμίζεται, πως η ενήλικη πλέον αθλήτρια της ιστιοπλοΐας έσπασε την σιωπή της και μίλησε στο Open την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα δήλωσε: «Ήταν βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και, αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε», λέει για πρώτη φορά η τότε 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας.

«Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 όταν το είπα, ναι, και δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά στο Open.

Η επικοινωνία με την Μπεκατώρου

«Επικοινώνησα με τη Σοφία Μπεκατώρου, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα, απ' έξω απ' έξω, τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», λέει για πρώτη φορά η αθλήτρια.

Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM