Βενέτης: Κλείνουν πέντε καταστήματα στην Αττική λόγω Covid

Στο κλείσιμο πέντε καταστημάτων στην Αττική προχωράνε οι φούρνοι «Βενέτης», λόγω οικονομικών προβλημάτων από την πανδημία.

Η αλυσίδα φούρνων «Βενέτης» γνωστοποίησε και επίσημα πως κλείνει τα καταστήματα «λόγω COVID-19 και της συμπεριφοράς μερίδας ιδιοκτητών ακινήτων».

Ήδη έχουν κλείσει δύο καταστήματα στον Άλιμο και στον Ασπρόπυργο. Παράλληλα, εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να κλείσουν τα καταστήματα που βρίσκονται σε Πλάκα, Περιστέρι και Φιλοθέη.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας τονίζεται πως «οι λόγοι που υποχρεώνουν την εταιρεία σε αυτή τη δυσάρεστη, αλλά αναγκαία επιλογή είναι:

  1. Η εξάπλωση του ιού COVID-19, ο οποίος έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην αγορά και στη βιωσιμότητα των επιμέρους καταστημάτων.
  2. Η αδικαιολόγητη άρνηση ορισμένων ιδιοκτητών ακινήτων να αντιληφθούν την σκληρή πραγματικότητα που επέβαλε σε όλους η απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών και να έλθουν σε καλόπιστη συνεννόηση με την εταιρεία για εύλογη μείωση των μισθωμάτων, για όσο διαρκεί η οξύτατη υγειονομική και οικονομική κρίση, αλλά αντίθετα εμμένουν στην είσπραξη των προ COVID-19 μισθωμάτων».

Συγχρόνως, επισημαίνεται «στο μέλλον θα αποχωρεί από τα καταστήματα εκείνα, των οποίων οι ιδιοκτήτες αδυνατούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα, τηρώντας αδικαιολόγητα άτεγκτη στάση».

Υπενθυμίζεται πως πριν την πανδημία, η εταιρεία αριθμούσε 110 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM