Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στους «16» του Open Βιέννης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα κατάφερε και προκρίθηκε στους «16» του Open της Βιέννης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 στα σετ (6-7, 6-3, 6-4) απέναντι στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Vienna Open 2020.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Αν και στην αρχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε να χάνει από τον Στρουφ με 0-1 στα σετ, τελικά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να επικρατήσει στα σετ με 2-1. Σημειώνεται, ότι ο Γερμανός Γιαν Λέναρντ Στρουφ βρίσκεται στο νούμερο 34 της παγκόσμιας κατάταξης.

Κατά το πρώτο σετ, ο Στρουφ αφού έσβησε διπλό μπρέικ πόιντ του Τσιτσιπά και  προηγήθηκε με 1-0 και ο αγώνας οδηγήθηκε σε τάι μπρέικ. Εκεί, ο Γερμανός επικράτησε με ψυχραιμία με 7-6. Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 5-3, καταφέρνοντας την ισοφάριση.

Στο τρίτο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής πέτυχε μπρέικ στο σερβίς του Στρουφ και στη συνέχεια έφτασε στη νίκη.

Μετά από έναν αγώνα διάρκειας μιας ώρας και 52 λεπτών, ο Τσιτσιπάς πήρε το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο του Vienna 2020.

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 o Tsitsifast αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος με τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Οι δύο επαγγελματίες τενίστες θα δώσουν μια σκληρή μάχη για μια θέση στους «8» στο Vienna Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM