ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, 28/2/’21

Με θετικό πρόσημο επιτυχιών (2/3) και οι χθεσινές προτάσεις μας (27/2/’21). Η απόδοση και για τις δύο επιτυχημένες προτάσεις μας ήταν 2,00 και συγκεκριμένα για τα παιχνίδια: Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 0-2 (2-3 γκολ η πρότασή μας) και Αστέρας Τρίπολης  – ΠΑΟΚ 2-1 (g/g  γκολ η πρότ.). Αντίθετα στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ  2-1 (1Χ και under 2,5 η πρότ.) «σωστό» μόνο το σημείο (για ένα γκολ δεν «βγήκε» η πρόταση).

Συνεχίζουμε σήμερα (28/2) με στοιχηματικές προτάσεις για την Super League:

Άρης – Ατρόμητος (15:00)

O Άρης βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με την ΑΕΚ και «βλέπει» την πολυπόθητη δεύτερη θέση με διαφορά -2 (πολλοί οι διεκδικητές με μικρή βαθμολογική διαφορά). Από την άλλη ο Ατρόμητος στην προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία  με την Λάρισα στο Περιστέρι με 1-1 και βρέθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Περιστεριώτες έχουν χάσει το τρένο για την εξάδα (-12 από αυτήν) και πλέον η προσπάθειά τους περιορίζεται στην προετοιμασία... για την επόμενη σεζόν. Η πρόταση είναι 1 και under 4,5 με απόδοση 1,85.

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)

Η Λαμία στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Λάρισα 1-0 στο Αλκαζάρ και «ξέφυγε» προσωρινά από την επικίνδυνη ζώνη (+1 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό) ενώ «τρέχει» ένα σερί 7 αγωνιστικών αήττητη. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα  στο πρωτάθλημα, έρχεται από νίκη με αντίπαλο τον ΟΦΗ με 1-0 στους «Ζωσιμάδες». Βρίσκεται στην 9η θέση, στο +7 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και πρέπει να είναι προσεκτικός. Η πρόταση είναι 1Χ και over 1.5 με απόδοση 2,05.

Λάρισα – Παναιτωλικός (17:15)

Ντέρμπι ουραγών, με τον Παναιτωλικό να έρχεται από νίκη με 1-0 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο και «ανεβασμένη» ψυχολογία, ενώ η Λάρισα από ήττα με 0-1 (στην έδρα της) με αντίπαλο την Λαμία. Βρίσκεται στην τελευταία θέση και δίνει ίσως την πιο καθοριστική μάχη πριν «σβήσει» εντελώς η ελπίδα της για παραμονή. Είναι στο -7 από τον αντίπαλό της σε αυτήν την αναμέτρηση (με αγώνα λιγότερο) και στο -8 από την Λαμία. Η πρόταση είναι Χ2 και under 2,5 με απόδοση 2,20.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (19:30)

Οι δύο ομάδες προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα και εμφανίσεις. Έχουν κοινούς στόχους, την δεύτερη θέση και ένα από τα τρία ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό με 1-0 στο Αγρίνιο στην προηγούμενη αγωνιστική και βρίσκεται στην 5η θέση, στο -3 από τους ΑΕΚ και Άρη και στο +3 από τον 6ο Αστέρα. Από την άλλη η ΑΕΚ έρχεται από ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης με 2-2 στο ΟΑΚΑ. Βρίσκεται στην 4η θέση με 44 βαθμούς μαζί με τον Άρη. Η πρόταση είναι g/g με απόδοση 2,05.