ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, Europa League, 18/2/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 2,05 καταγράψαμε στις τελευταίες μας προτάσεις (17/2/’21). Η επιτυχημένη πρόταση αφορούσε στον αγώνα Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 1- 1 (g/g και under 5,5 η πρότασή μας). Στους άλλους αγώνες, Πόρτο – Γιουβέντους 2-1 (2 και over 1,5 η πρότ.) «βγήκε» το σύνολο των γκολ, όχι όμως και το σημείο, ενώ στο αγώνα Σεβίλλη – Ντόρτμουντ 2-3 (1 η πρότ.) είχαμε αστοχία, αφού η Ντόρτμουντ έκανε την έκπληξη.

Συνεχίζουμε σήμερα (18/2) με στοιχηματικές προτάσεις για τη Super League και το Europa League:

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (17:15)

Σε καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο η ομάδα του Απόλλωνα, κατάφερε μετά από πολλούς μήνες να πάρει νίκη και εντός έδρας στο πρωτάθλημα (νίκη πέτυχε στην έδρα του και επί της ΑΕΚ για το Κύπελλο). Βρίσκεται στο +8 από τον Παναιτωλικό (με παιχνίδι λιγότερο), στο +10 από την προτελευταία Λαμία (με 2 παιχνίδια περισσότερα) και στο +13 με την ουραγό ΑΕΛ (με 1 παιχνίδι λιγότερο). Από την άλλη η Λαμία έχει φέρει τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Βρίσκεται στο -2 από τον Παναιτωλικό με 3 παιχνίδια λιγότερα. Η πρόταση είναι Χ με απόδοση 2,80.

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν (19:55)

Ο Ολυμπιακός έρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με 2-1 στη Λεωφόρο που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί του στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν άμεσα ένα καλό αποτέλεσμα να ξεπεράσουν το σοκ, αλλά και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στους «16» του Europa League. Από την άλλη η Αϊντχόφεν, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει κάμψη στην απόδοσή της και η άμυνά της είναι ασταθής. Έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο Ολλανδίας και κινδυνεύει να τεθεί από νωρίς εκτός και από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η πρόταση είναι 1 με απόδοση 2,20.

Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ (19:55)

Η Σοσιεδάδ επανέρχεται στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και ανεβαίνει και βαθμολογικά. Στο Europa League πέρασε οριακά από τη φάση των ομίλων. Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, σε ρόλο φαβορί, τόσο απέναντι στην Αλκμάρ όσο και απέναντι στην Ριέκα από την Κροατία. Από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την ισοπαλία με την Γουέστ Μπρομ (1-1), μειώθηκαν οι ελπίδες της για την κατάκτηση της Premier League, καθώς υποχώρησε αισθητά από την πρωτοπόρο Σίτι έχοντας και ένα ματς περισσότερο. Στο Europa League βρέθηκε, αφού έμεινε 3η στον 8ο όμιλο του Champions League. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,95.