ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League 14/2/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 2,00 καταγράψαμε στις τελευταίες μας προτάσεις (13/2/’21). Η επιτυχημένη πρόταση ήταν αυτή της νίκης του Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος με σκορ 2-1 (1Χ και over 1,5 η πρότασή μας). Στις άλλες αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0 (1 και under 4,5 η πρότ.) «βγήκε» το σύνολο των γκολ, όχι όμως και το σημείο, καθώς η Λαμία ανέκοψε το σερί των 6 νικών του Αστέρα, ενώ στο αγώνα Νάπολι – Γιουβέντους 1-0 (2 η πρότ.) είχαμε αστοχία, αφού η Γιουβέντους δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι παρόλο που η Νάπολι είχε πολλές απουσίες.

Συνεχίζουμε σήμερα (14/2) με στοιχηματικές προτάσεις για τη Super League:

Άρης – Παναιτωλικός (15:00)

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-1 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου αλλά κράτησε «ζωντανές» τις ελπίδες του για πρόκριση στη ρεβάνς. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης (ο Ολυμπιακός με +15 έχει «κλειδώσει» το πρωτάθλημα), βρίσκεται επίσης σε καλό δρόμο. Από την άλλη ο Παναιτωλικός, έχει ανάγκη από θετικά αποτελέσματα ώστε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, κάτι που με αντίπαλο τον Άρη θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 1,90.

Λάρισα – ΑΕΚ (17:15)

Η Λάρισα προέρχεται από τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στον οποίο στάθηκε με αξιοπρέπεια και ηττήθηκε με 2-1 και έτσι ανακόπηκε η πορεία της στο Κύπελλο. Ουραγός στο πρωτάθλημα (η αναμέτρησή της με τη Λαμία αναβλήθηκε), έχει συμπληρώσει 561 λεπτά χωρίς γκολ. Από την άλλη η ΑΕΚ, έφερε ένα σκορ πρόκρισης (4-2) με τον Βόλο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα στόχος της είναι να παραμείνει στην τετράδα και τη δεύτερη θέση. Η πρόταση είναι 2 και under 3,5 με απόδοση 1,90.

ΟΦΗ – Βόλος (17:15)

Ο ΟΦΗ που αποκλείστηκε από τον Βόλο στους «8» του Κυπέλλου, προσπαθεί να είναι ανταγωνιστικός, έχει όμως αμυντικά και επιθετικά προβλήματα. Βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη ο Βόλος, ήταν αξιόμαχος στην πρώτη του αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Βρίσκεται κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μακριά από την εξάδα (-12 βαθμούς) όσο και από την επικίνδυνη ζώνη (+13 βαθμοί). Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,90.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19:30)

Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι το Κύπελλο (είναι στα προημιτελικά), ενώ στο πρωτάθλημα η τετράδα. Προέρχεται από νίκη με αντίπαλο τον Ατρόμητο και παραμένει πέμπτος στον βαθμολογικό πίνακα με -2 από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και στο -4 από τον δεύτερο Άρη. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, έχει πολλούς στόχους: Πρωτάθλημα (δύσκολο να χαθεί, έχει +15), Κύπελλο Ελλάδας και το Europa League. Ο ευρωπαϊκός στόχος τραβάει περισσότερο την προσοχή του (παίζει με την Αϊντχόφεν, την Πέμπτη 18/2 για τους «32»). Η πρόταση είναι 2 με απόδοση 1,90.