ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Europa League,  25/2/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 1,90 καταγράψαμε στις τελευταίες μας προτάσεις (24/2/’21). Η επιτυχημένη πρόταση ήταν αυτή της Λάρισας με την Λαμία 0-1 (no goal και under 2,5 η πρότασή μας). Στις άλλες αναμετρήσεις, Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (1Χ και under 3,5 η πρότ.) «βγήκε» σύνολο των γκολ, όχι όμως και το σημείο, αφού η Αταλάντα έπαιζε με 10 παίκτες από το 17’ και λύγισε στο 86’, ενώ στον αγώνα Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (2 και over 2,5 η πρότ.) εύστοχη η επιλογή του σημείου, όχι όμως και το σύνολο γκολ, αφού «χάθηκε» για ένα γκολ διαφορά.

Συνεχίζουμε σήμερα (25/2) με στοιχηματικές προτάσεις για το Europa League:

Νάπολι – Γρανάδα (19:55)

Η Νάπολι καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα. Είναι ικανή να βγει νικήτρια χωρίς αυτό να σημαίνει και πρόκρισή της. Το τελευταίο διάστημα έχει μάθει να αγωνίζεται με πολλές και σημαντικές ελλείψεις. Από την άλλη, η νεοφώτιστη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Γρανάδα, τα έχει πάει μια χαρά, ενώ το σκορ του πρώτου αγώνα, της δίνει αβαντάζ πρόκρισης. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 2,00.

Άρσεναλ – Μπενφίκα (19:55)

Άσχημο το κλίμα στις δύο ομάδες με τα αποτελέσματα που φέρνουν στα πρωταθλήματά τους, αναζητούν μια καλή πορεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αδύναμες αμυντικά, αναμένουμε να σκοράρουν και οι δύο, αφού και το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Η πρόταση είναι g/g με απόδοση 1,80.

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός (22:00)

Με βάση το σκορ (4-2 υπέρ του Ολυμπιακού) του πρώτου αγώνα τους, αναμένεται ένα «ανοιχτό» παιχνίδι (όχι αντίθετο στη φιλοσοφία των Πειραιωτών, παρά το γεγονός του πλεονεκτήματος που απέκτησαν την προηγούμενη εβδομάδα). Με όπλο την ποιότητά τους μεσοεπιθετικά, πιθανολογούμε θα καταφέρουν να απαντήσουν στην αναμενόμενη πίεση ή την επίτευξη γκολ από τους γηπεδούχους. Η πρόταση είναι Χ2 και over 1,5 με απόδοση 2,35.