ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Primera Division, Champions League, 17/2/’21

Με θετικό πρόσημο επιτυχιών (2/3) οι χθεσινές προτάσεις μας (16/2/’21. Οι επιτυχημένες αποδόσεις ήταν 1,95 και 2,30 αντίστοιχα για τα παιχνίδια: Τοντέλα – Μαρίτιμο 2- 1 (2-3 γκολ η πρότασή μας) και Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4 (Χ2 και οver 1,5 η πρότ.). Αντίθετα στον αγώνα Λειψία – Λίβερπουλ 0-2 (1Χ και over 1,5 η πρότ.), εύστοχο το σύνολο των γκολ, όχι όμως και το σημείο, καθώς η Λειψία έκανε δύο τραγικά λάθη στην άμυνα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε σκοράροντας η Λίβερπουλ.

Συνεχίζουμε σήμερα (17/2) με στοιχηματικές προτάσεις για την Primera Division και το Champions League:

Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης (20:00)

Η Λεβάντε είναι καλή στις αντεπιθέσεις, έχει σημειώσει τα περισσότερα g/g από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη La Liga. Οι «Βάτραχοι» έχουν ανεβάσει στροφές και έχουν βελτιώσει την βαθμολογική τους θέση, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθούν. Το τελευταίο διάστημα, στο πρωτάθλημα έχουν εντός έδρας 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Από την άλλη η Ατλέτικο είναι το φαβορί στον αγώνα, αλλά δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της. Η πρόταση είναι g/g under 5,5 με απόδοση 2,05.

Πόρτο – Γιουβέντους (22:00)

Από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έρχεται η Πόρτο που διεύρυναν την διαφορά της από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ στο -10, ενώ παράλληλα της «έριξαν» την ψυχολογία. Το θετικό είναι πως «τρέχει» ένα αήττητο σερί σε 13 ματς πρωταθλήματος (9-3-0). Τερμάτισε 2η στους ομίλους του Champions League με πρώτη την Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη η Γιουβέντους μετά την ήττα της από την Νάπολι απομακρύνθηκε και άλλο από την κορυφή (-8 από την πρωτοπόρο Ίντερ). Το Champions League είναι βασικός της στόχος, ενώ τερμάτισε στην πρώτη θέση στους ομίλους του. Η πρόταση είναι 2 και over 1,5 με απόδοση 2,65.

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ (22:00)

Η Σεβίλλη έρχεται από εννιά διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ στις επτά τελευταίες δεν έχει δεχθεί γκολ! Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τετράδα της LaLiga. Τερμάτισε 2η στους ομίλους του Champions League αφού έχασε την πρωτιά από τη βαριά ήττα στην έδρα της με αντίπαλο την Τσέλσι (0-4). Σημαντική η απουσία του εξτρέμ Λούκας Οκάμπος. Η Ντόρτμουντ σταθερή στην έκτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στο Εuropa League (συγκατοικεί με την Γκλάντμπαχ), έξι βαθμούς πίσω από την 4άδα, που δίνει το εισιτήριο για το Champions League. Η αλλαγή του προπονητή της δεν άλλαξε και την κακή της πορεία. Η πρόταση είναι 1 με απόδοση 2,55.