ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Κύπελλο Ελλάδας και Ισπανίας, 3/3/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 2,25 καταγράψαμε στις τελευταίες μας προτάσεις (2/3/’21). Η επιτυχημένη πρόταση ήταν αυτή της Γιουβέντους με την Σπέτσια 3-0 (1 και under 3,5 η πρότασή μας). Στις άλλες αναμετρήσεις, Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ 0-1 (2 και over 1,5 η πρότ.) «βγήκε» το σημείο, όχι όμως και το σύνολο των γκολ («χάθηκε» για ένα γκολ), ενώ στον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 4-1 (1 και under 3,5 η πρότ.) εύστοχη μόνο η επιλογή του σημείου.

Συνεχίζουμε σήμερα (3/3) με στοιχηματικές προτάσεις για το Κύπελλο Ελλάδας και Ισπανίας:

Λαμία – ΠΑΟΚ (18:00)

Το 5-2 υπερ του ΠΑΟΚ, του πρώτου αγώνα, δύσκολα ανατρέπεται πόσο μάλλον που το μυαλό των Φθιωτών βρίσκεται στο πρωτάθλημα, στη μάχη της παραμονής όπως άλλωστε φαίνεται και από το εκτεταμένο ροτέισον. Από την άλλη και ο ΠΑΟΚ βρίσκει ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 2,00.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (20:00)

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (2-1 υπερ του ΠΑΣ) δίνει μικρό πλεονέκτημα στους Γιαννιώτες οι οποίοι θα παλέψουν για τον μοναδικό στόχο που τους έχει απομείνει, δηλαδή μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Κύπελλο (η παραμονή στην κατηγορία δείχνει να έχει εξασφαλιστεί). Σύμμαχός τους τα καλά αποτελέσματα που έχουν φέρει αλλά και οι άσχημες εμφανίσεις των πρασίνων, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,90.

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη (22:00)

Η Μπαρτσελόνα καλείται να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στον οποίο ηττήθηκε με 2-0. Στο πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική που βρέθηκαν ξανά αντίπαλοι, κατάφερε να νικήσει με αυτό το σκορ κάτι που της δίνει το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Σε κάθε περίπτωση η Σεβίλλη και αν ακόμα νικηθεί δύσκολα θα αποκλειστεί. Η πρόταση είναι 1 και under 4,5 με απόδοση 1,95.