ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Κύπελλο Αγγλίας, το Coppa Italia και την Primera Division, 9/2/’21

Οι επιτυχείς προτάσεις μας ήταν δύο στις τέσσερις όσον αφορά στους προχθεσινούς αγώνες (7/2/’21). Έτσι το σύνολο των επιτυχιών μας διαμορφώθηκε στο 12/19 (3/4, 2/3, 2/3, 2/3, 1/2, 2/4), ενώ το σερί των με θετικό πρόσημο επιτυχιών μας έκανε (ελπίζουμε!) και δεύτερο διάλειμμα... Οι επιτυχημένες αποδόσεις ήταν 2,00 και 1,90 αντίστοιχα, στα παιχνίδια Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 (1 και no goal η πρότασή μας) και ΑΕΚ – Άρης 0-2 (2-3 γκολ η πρότ.). Αντίθετα, στον αγώνα ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-2 (1 και no goal η πρότ.) είχαμε αστοχία, αφού ο Απόλλων εμφανίστηκε δυνατότερος από ότι αναμέναμε, μάλιστα λίγο έλειψε να πάρει και το τρίποντο. Ομοίως στον αγώνα Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-1 (2-3 γκολ η πρότ.), αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες, χωρίς όμως τελικά το σκορ να ξεφύγει από το ένα γκολ.

Συνεχίζουμε σήμερα (9/2) με στοιχηματικές προτάσεις για το Κύπελλο Αγγλίας, το Coppa Italia και την Primera Division:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (21:30)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από ισοπαλία στο πρωτάθλημα με την Έβερτον, πληρώνοντας τα αμυντικά της λάθη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να κάνουν εκτεταμένο ροτέισον. Από την άλλη η Γουέστ Χαμ που διαθέτει ένα καλό σύνολο θα πάει στο «Ολντ Τράφορντ» να πάρει τη νίκη και να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει. Αξίζει η καλοπληρωμένη διπλή ευκαιρία Χ2 με απόδοση 2,35.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ (21:45)

Η Γιουβέντους στο προηγούμενο ματς του Κυπέλλου έφυγε από το Μιλάνο με ισχυρό προβάδισμα, επικρατώντας με 2-1. Για το πρωτάθλημα και οι δύο επικράτησαν κόντρα σε Ρόμα και Φιορεντίνα, αντίστοιχα, με 2-0 και οι δύο. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα σημαίνει πως η Ίντερ θα πρέπει να ανοιχτεί και να βρει δύο γκολ, τουλάχιστον, αν θέλει να πάρει την πρόκριση. Και οι δύο ομάδες έχουν το γκολ και αυτό θα βοηθήσει να ανοίξει το παιχνίδι και να μπουν πολλά γκολ. Η πρόταση είναι g/g και under 4,5 με απόδοση 2,10.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλά προβλήματα και πολλές απουσίες, καθώς για να συμπληρώσει ενδεκάδα έχει πάρει 5 παίκτες από την δεύτερη ομάδα, ώστε να αντιμετωπίσει την σημερινή αναμέτρηση. Από την άλλη η Χετάφε, δεν είναι και στα καλύτερα της (με 17 γκολ ενεργητικό, διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία), όμως είναι έμπειρη ομάδα και χρειάζεται τους βαθμούς για να μην μπλέξει σε θέματα παραμονής. Η πρόταση είναι no goal και under 3,5 με απόδοση 1,95.