Παραμένει εκτός ο Ναδάλ - Με Μπαουτίστα ο Τσιτσιπάς (pic)

Ο Ράφα Ναδάλ δεν θα ενισχύσει ούτε αύριο την Ισπανία παρότι κέρδισε χρόνο χάρη στην αναβολή των αγώνων του ATP Cup.

Ο θρυλικός Ισπανός απέσυρε τη συμμετοχή του από την πρεμιέρα κόντρα στην Αυστραλία λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη, ενώ δήλωσε χθες ότι δεν θα έπαιζε ούτε σήμερα απέναντι στην Ελλάδα.

Ο Ράφα Ναδάλ παραμένει εκτός και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ να παίρνει την θέση του.

 

Με το tie να μετατίθεται για αύριο λόγω του κρούσματος στο ξενοδοχείο καραντίνας της Μελβούρνης, δημιουργήθηκαν κάποιες ελπίδες ότι θα αποφάσιζε να μπει στο court, όμως είναι οριστικά εκτός.

Έτσι, ο Μιχάλης Περβολαράκης θα παίξει στη 1 τα ξημερώματα με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αμέσως μετά με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και η σειρά θα κλείσει με το διπλό.

Η Ισπανία είναι το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά, καθώς χρειάζεται μόνο μια νίκη. Η Ελλάδα θέλει ένα 3-0, ενώ η Αυστραλία έχει ήδη αποκλειστεί.

Αν ο Ράφα αποφασίσει να μείνει εκτός και στις επόμενες φάσεις, θα μπει στο Australian Open (8-21/2) χωρίς να έχει παίξει επίσημο αγώνα. Αγωνίστηκε, πάντως, σε φιλικό στην Αδελαΐδα, όπου νίκησε στα δύο σετ τον Ντόμινικ Τιμ.