BCL: Για το 3Χ3 η ΑΕΚ κόντρα στην Σολέ (pics)

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε την Σολέ, με στόχο το 3/3 στον τρίτο όμιλο του BCL. Μοναδικός στόχος της Ένωσης είναι η νίκη και η παραμονή στην πρώτη θέση.

Να αξιοποιήσει την έδρα της θέλει η ΑΕΚ υποδεχόμενη απόψε στο ΟΑΚΑ την Σολέ (19:30) για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Basketball Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τα χθεσινά αρνητικά τεστ για τον κοροναϊό ηρέμησαν κι έτσι έμειναν στο ένα κρούσμα μέσα στην ομάδα. Το μέλος που ανιχνεύθηκε θετικό, έχει απομονωθεί και ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θέλει η ομάδα του να κάνει το 3/3 στον όμιλο, κάτι που θα τη φέρει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, πριν από τον δεύτερο γύρο που περιλαμβάνει τρία ματς εκτός έδρας.

Προβλήματα με τον COVID-19 όμως έχει και η Σολέ καθώς οι Τερέλ Παρκς και Ζοάν Μακουντού βρέθηκαν θετικοί και δεν ήρθαν στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα θα γίνει το τζάμπολ και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Η Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα φιλοξενεί την Τσμόκι Μινσκ και ο νικητής θα πάρει προβάδισμα για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Σημειώνεται πως λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, η επόμενη αγωνιστική είναι σε έναν μήνα. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σολέ (15/12), την Χάποελ Χολόν (5/1) και την Τσμόκι Μινσκ (20/1).