Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επιτέλους επιστροφή στις νίκες! (vids)

Μέτα από πέντε ήττες στη σειρά οι Μπακς επέστρεψαν στα καλά αποτελέσματα με 98-85 επί των Θάντερ.

Τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών έβαλαν οι Μπακς. Μπορεί να μην εντυπωσίασαν, ωστόσο «χαμογέλασαν» ξανά μετά από καιρό. Έτσι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια επέστρεψαν στις νίκες. Επικράτησαν 98-85 των Θάντερ ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 17-13.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πάρα πολύ καλός και σταμάτησε στους 29 πόντους με 19 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε περίπου 35 λεπτά αγώνα.

Οι Μπακς δεν ξεκίνησαν καλά το ματς. Ήταν απογοητευτικοί στην πρώτη περίοδο, αλλά σιγά-σιγά με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να περνάει στο παρκέ και να δίνει πολλή ενέργεια, τον Γιάννη να συνεχίζει την κυριαρχία του και στις δύο ρακέτες και τους άλλους παίκτες να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να βρίσκουν ευκολότερα το δρόμο προς το καλάθι κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Θάντερ και να περάσουν μπροστά στο σκορ και να φτάσουν στην επικράτηση.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη μετά τη νίκη επί των Θάντερ:

«Νιώσαμε καλά που νικήσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να χτίζουμε καλές συνήθειες. Είτε νικάμε είτε χάνουμε πρέπει να μένουμε πιστοί στο πλάνο μας. Το πλάνο είναι να χτίσουμε καλές συνήθειες και να ανταποκρινόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όταν αρχίσουμε να ρολάρουμε, τότε θα νιώθουμε όλοι καλά», τόνισε ο Γιάννης και στάθηκε στη βοήθεια που παρείχε στον αγώνα η άνοδος του Τι Τζέι Ογκαστιν στην πεντάδα.

«Ο Τι Τζέι απελευθέρωσε εμένα και τον Μίντλετον, επειδή είχαμε ακόμα έναν πόιντ γκαρντ στο παρκέ να δημιουργεί. Οι αναπληρωματικοί μας βοήθησαν επίσης πολύ, βγάζοντας ενέργεια, όπως ο Θανάσης», κατέληξε.

https://youtu.be/Hkmz4wKFEwA