ΑΕΚ: Ελπίδες για Σάκχοφ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Γεβχέν Σάκχοφ είναι ο μοναδικός από τους συνολικά οκτώ τραυματίες της ΑΕΚ που έχει βάσιμες ελπίδες να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά τα άσχημα νέα και τη σωρεία τραυματισμών, ήρθε η ώρα να χαμογελάσει -έστω διστακτικά- ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς υπάρχουν βάσιμες προσδοκίες στην ΑΕΚ ότι  ο Γεβγέν Σάκχοφ θα είναι σε θέση να επιστρέψει και ν΄αγωνιστεί στο ντέρμπι.

Μια… νότα αισιοδοξίας στο απελπιστικό σκηνικό με τις πολλές απουσίες υπήρξε την Τετάρτη στην ΑΕΚ. Όπως συνέβη και χθες, από την προπόνηση της «Ένωσης» απουσίασαν ούτε λίγο, ούτε πολύ οκτώ παίκτες συνολικά.

Το θετικό είναι ωστόσο ότι την ώρα που οι Ολιβέιρα, Σιμόες, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης έκαναν τα ατομικά τους προγράμματα, ο Γεβγέν Σάκχοφ ακολουθούσε το δικό του ανεβάζοντας κάπως ρυθμούς.

Αναμένεται λοιπόν να γυμναστεί κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων) και να τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.