Τσιτσιπάς: «Είναι ένα σοκ αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει ξανά το tour» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου στη Γαλλία.

Ο γνωστός τενίστας μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας και αναφέρθηκε στην επίδραση που έχει στον αθλητισμό.

Ο Έλληνας τενίστας ανέφερε πως η κατοικία του δεν έχει μεγάλη επαφή με κόσμο κι έτσι αισθάνεται ασφάλεια από τον κοροναϊό (παρά το γεγονός πως βρίσκεται στη δοκιμαζόμενη Γαλλία)

Παράλληλα, τόνισε πως εκτός από τη γυμναστική που κάνει, παίζει και λίγο τένις, αλλά με τα αδέρφια και τους γονείς του.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέχεια την παύση που έχει κάνει στο τένις, επισημαίνοντας πως κανείς δεν έχει ιδέα το πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες και μάλιστα αναφέρθηκε στο «σενάριο» που ακούγεται και κάνει λόγο για επιστροφή στη δράση με το νέο έτος!

«Το να είσαι σπίτι όλη μέρα δεν είναι εύκολο και για εμάς, που είμαστε ενεργοί αθλητές οι οποίοι παίζουμε σε κάποιο επίπεδο και γυμναζόμαστε καθημερινά. Είναι ένα… ψιλοσοκ αυτό που συμβαίνει.» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα, ο διεθνής τενίστας δήλωσε:

«Τα πηγαίνει πολύ καλύτερα η χώρα μας από άλλες, όπως η Γαλλία και η Ιταλία. Πήραμε πολύ καλά μέτρα ασφαλείας. Είχα μιλήσει και στον πρωθυπουργό πριν από μερικές εβδομάδες και νομίζω πως η στάση που έλαβε και οι πρωτοβουλίες που πήρε από πολύ νωρίς, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να είμαστε σε αυτή την κατάσταση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM