ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League7/2/’21

Ο αγώνας Λαμία – Λάρισα αναβλήθηκε (Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ) και από τις προτάσεις μας στους δύο αγώνες που απέμειναν, η μία ήταν επιτυχημένη. Έτσι, το σύνολο των επιτυχιών μας διαμορφώθηκε στο 10/14 (3/4, 2/3, 2/3, 2/3, 1/2), ενώ το σερί των με θετικό πρόσημο επιτυχιών μας έκανε (ελπίζουμε!) ένα μικρό διάλειμμα... Η χθεσινή επιτυχημένη απόδοση ήταν 1,75 στο παιχνίδι Γιουβέντους – Ρόμα 2-0 (1 η πρότασή μας). Αντίθετα, στον αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-3 (Χ2 και under 3,5 η πρότ.) εύστοχο το σημείο, όχι όμως και το σύνολο των γκολ τα οποία έπεσαν «βροχή», αφού ο Ατρόμητος δεν λύγιζε εύκολα και ισοφάρισε δύο φορές με «στημένα».

Συνεχίζουμε σήμερα (7/2) με τέσσερις στοιχηματικές προτάσεις από τη Super League:

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης (15:00)

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να περνάει μία πολύ καλή και παραγωγική περίοδο. Βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που εξασφαλίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και σίγουρα θέλει να αυξήσει την διαφορά στο +4 από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Απόλλωνας δίνει το δεύτερο σερί δύσκολο ματς μετά τον Ολυμπιακό από τον οποίο ηττήθηκε χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση και σίγουρα θα πρέπει να προσέχει αν δεν θέλει να μπλεχτεί σε περιπέτειες... Πιθανολογούμε όμως πως ούτε με τους Θεσσαλονικείς θα τα καταφέρει. Η πρόταση είναι 1 και no goal με απόδοση 2,20.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ (17:15)

Οι Πειραιώτες διαθέτουν την πιο σταθερή ομάδα σε απόδοση στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ την Τετάρτη σφράγισαν και την πρόκρισή τους στους «8» για το Κύπελλο. Στην 23μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι νεοαποκτηθέντες, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο σαφώς πιο έτοιμος Λαλά. Από την άλλη ο ΟΦΗ προσπαθεί να είναι ανταγωνιστικός όμως έχει αμυντικά και επιθετικά προβλήματα. Η πρόταση είναι 1 και no goal με απόδοση 2,00.

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (17:15)

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι στην εξάδα (-2 από τον Παναθηναϊκό) που οδηγεί στο Εuropa League και σίγουρα θέλει να παραμείνει σε αυτήν, ενώ είναι ικανός και προσηλωμένος στο να φέρνει αποτελέσματα. Από την άλλη ο Βόλος με αξιοπρεπείς εμφανίσεις βρίσκεται κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, μακριά τόσο από την εξάδα (-9), όσο και από την επικίνδυνη ζώνη (+11). Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,90 (interwetten).

ΑΕΚ – Άρης (19:30)

Η ΑΕΚ αντικατέστησε τον σημερινό αντίπαλό του στην τελευταία αγωνιστική στην δεύτερη θέση και σίγουρα θέλει να την κρατήσει, κάτι που το πιθανότερο είναι να γίνει μόνο με νίκη (ακολουθεί και ο ΠΑΟΚ). Πρόκριση στους «8» στο Κύπελλο, με ήττα όμως μεσοβδόμαδα από τον Απόλλωνα, μελανό σημείο μαζί και με την αύξηση των αγωνιστικών της προβλημάτων. Από την άλλη, ο Άρης προέρχεται από την ήττα στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα, όμως έχει δυναμικότητα και μπορεί να γίνει επικίνδυνος όταν θέλει. Στο παιχνίδι των δύο ομάδων σημαντικό ρόλο παίζει η τακτική και η προσήλωση στο αποτέλεσμα. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,90.