ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, Serie A 6/2/’21

Με θετικό πρόσημο επιτυχιών (2/3) και οι προχθεσινές προτάσεις μας (4/2/’21) για τέταρτη σερί μέρα και σύνολο 9/13 (3/4, 2/3, 2/3, 2/3). Οι προχθεσινές επιτυχημένες αποδόσεις ήταν 1,95 και 2,10 αντίστοιχα, στα παιχνίδια Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2 (2-3 γκολ η πρότασή μας) και Τότεναμ – Τσέλσι 0-1 (2 η πρότ.). Αντίθετα, στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 2-1 (2 και under 3,5 η πρότ.) εύστοχο το σύνολο των γκολ, όμως νικητής αναδείχθηκε ο Απόλλων καθώς η ΑΕΚ δεν έπαιξε με ιδιαίτερο ζήλο, ίσως με την ασφάλεια του σκορ του πρώτου αγώνα, που όμως παραλίγο να αποδειχθεί πολύ λίγο...

Συνεχίζουμε σήμερα (6/2) με στοιχηματικές προτάσεις για τη Super League και τη Serie A:

Λαμία – Λάρισα (17:15)

Ντέρμπι ουραγών από δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Η Λαμία είναι ποιοτικότερη ως ομάδα και τη δεδομένη στιγμή είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση. Στους 9 τελευταίους αγώνες στην έδρα της έχει σημειώσει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ για το ίδιο διάστημα έχει φέρει 7 στα 9 under. Η Λάρισα προέρχεται από έναν αγώνα ρεβάνς για το Κυπέλλο με τον ΠΑΟΚ (στον πρώτο αγώνα είχε ηττηθεί με 5-0) στον οποίο στάθηκε με αξιοπρέπεια και ηττήθηκε με 2-1, ενώ στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε 561 λεπτά χωρίς γκολ. H πρόταση είναι no goal και under 2,5 με αποδοση 1,75.

Γιουβέντους – Ρόμα (19:00)

Η Γιουβέντους είναι στην 4η θέση (-7 από την δεύτερη Μίλαν και -1 από την σημερινή αντίπαλό της) έχει δρόμο να καλύψει ακόμα για τις δύο πρώτες θέσεις, όμως παρήγορο είναι το γεγονός πως τελευταία παρουσιάζει βελτίωση στον ανασταλτικό τομέα. Από την άλλη η Ρόμα η οποία είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (στο -6 από την Μίλαν) στα ντέρμπι είναι αναποτελεσματική, ενώ η εικόνα της δεν είναι καλή εκτός έδρας. Η πρόταση είναι 1 με απόδοση 1.75.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19:30)

Ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα είναι στην έβδομη θέση και «κοιτάει» με διαφορά 8 βαθμών την εξάδα (6ος ο Αστέρας Τρίπολης). Οι Περιστεριώτες όταν παίζουν με καλούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα, αντιδρούν σθεναρά. Από την άλλη οι «πράσινοι», στο πρωτάθλημα προέρχονται από την γκέλα (ισοπαλία, 0-0) με αντίπαλο την Λαμία και παραμένουν πέμπτοι στον βαθμολογικό πίνακα με -4 από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ που βρίσκονται στην πολυπόθητη τετράδα. Ξεκάθαροι οι στόχοι των δύο ομάδων, θα τους επιδιώξουν με παιχνίδι τακτικής. Η πρόταση είναι X2 και under 2,5 με απόδοση 2,00.