ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, 17/1/'21

Μία επιτυχία με απόδοση 1,70 καταγράψαμε στις τελευταίες μας προτάσεις (16/1), στον αγώνα  Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός  2-0 (1Χ και over 1,5 η πρόταση μας). Στον αγώνα Ντόρτμουντ – Μάιντζ 1-1, «σωστή επιλογή» το g/g (over 2,5 και g/g  η πρότασή μας), όχι όμως και το σύνολο των γκολ αφού η Ντόρτμουντ έμεινε στο ένα γκολ κάτι που δεν αναμένονταν. Παρόμοια στον αγώνα Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης 0-1 (1Χ και under 2,5, η πρότασή μας), «βγήκε» το under 2,5 όχι όμως και το 1Χ, αφού η Λάρισα δεν πέτυχε ένα θετικό αποτέλεσμα που ζητούσε διακαώς και χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο τη θέση της.

Συνεχίζουμε σήμερα (17/1) με 4 προτάσεις από τo πρωτάθλημα της Super League:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00)

O Oλυμπιακός θα προσπαθήσει να βελτιώσει τις κάποιες αδυναμίες που έγιναν αισθητές στα δυο τελευταία παιχνίδια στην άμυνα αλλά και στην δημιουργία. Τα Γιάννινα έκαναν το δεύτερο σερί 0-0, ενώ για πρώτη φορά φέτος δεν σκόραραν σε δεύτερη σερί αγωνιστική. Προφανώς δεν βρίσκονται στην κατάσταση που ήταν όταν ξεκίνησαν, διατηρούν καλή απόσταση από τις δύο τελευταίες θέσεις όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυθούν. H πρόταση είναι 1 και no goal με απόδοση 1,70.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ (17:15)

Αδύναμος εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ (ένας βαθμός στους τρεις τελευταίους στο πρωτάθλημα) και με απουσίες. Η εικόνα του όμως γενικά έχει βελτιωθεί με τον Γκαρσία ο οποίος σίγουρα θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει και αυτό το πρόβλημα. Βελτιωμένος ο ΟΦΗ στους τελευταίους αγώνες του μάλλον έμαθε να ζει με τις απουσίες του. H πρόταση είναι Χ2 και no goal με απόδοση 1,95.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30)

Το βαρύ πρόγραμμα του Άρη (τρίτο παιχνίδι σε 6 μέρες), επηρεάζει την απόδοσή του όπως είχαμε ξαναδεί σε ανάλογη περίπτωση στις αρχές Δεκεμβρίου. Καλύτερα ο Παναθηναϊκός με τις σημαντικές επιστροφές που έχει. Αναμένεται ένα παιχνίδι τακτικής από τις δύο ομάδες. H πρόταση είναι 12 και no goal με απόδοση 2,05.

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (21:30)

Η ΑΕΚ με τον Χιμένεθ δείχνει να αρκείται σε σκορ νίκης όποιο και αν είναι αυτό. Ο Ατρόμητος είναι καλύτερος μακριά από την έδρα του και όταν παίζει με δυνατότερους αντιπάλους. Η «Ένωση» πιστεύουμε τελικά θα επικρατήσει λόγω διαφοράς δυναμικότητας ενώ η απόδοση του άσου είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. H πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 2,00.

Η στοιχηματικές μας προτάσεις μαζί σας και τις καθημερινές (εκτός Δευτέρας και Παρασκευής) με προτάσεις κατ' επιλογή, από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και διοργανώσεις ποδοσφαίρου.