ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Κύπελλο Ελλάδας 10/2/’21

Με θετικό πρόσημο επιτυχιών (2/3) οι χθεσινές προτάσεις μας (9/2/’21). Έτσι το σύνολο των επιτυχιών μας διαμορφώθηκε στο 14/22 (3/4, 2/3, 2/3, 2/3, 1/2, 2/4, 2/3) ενώ συμπληρώσαμε 7 σερί στοιχηματικές προτάσεις χωρίς αρνητικό πρόσημο επιτυχιών. Οι χθεσινές επιτυχημένες αποδόσεις ήταν 2,35 και 1,95 αντίστοιχα για τα δύο παιχνίδια και συγκεκριμένα: Στον αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 0-0 η κανονική διάρκεια του αγώνα (Χ2 η πρότασή μας) και στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 2-0 (no goal και under 3,5 η πρότ.). Αντίθετα στον αγώνα για το Coppa Italia, Γιουβέντους – Ίντερ 0-0 (g/g και under 4,5 η πρότ.), εύστοχο το σύνολο των γκολ, όχι όμως και το g/g καθώς η Ίντερ και η Γιουβέντους δεν κατάφεραν να βάλουν γκολ παρά τις πολλές ευκαιρίες.

Συνεχίζουμε σήμερα (10/2) με στοιχηματικές προτάσεις για το Κύπελλο Ελλάδας:

ΑΕΚ – Βόλος (17:00)

Η ΑΕΚ είναι δικαιολογημένα φαβορί σε αυτόν τον αγώνα παρότι έκανε τη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα με 0-2 με τον Άρη (η προηγούμενη από τον ΠΑΣ) που την έριξε από τη 2η θέση (που εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο). Από την άλλη ο Βόλος μετά την ήττα του από τον φιλοξενούμενο Αστέρα, έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει μία θέση στην εξάδα. Ο μοναδικός του στόχος πλέον είναι το Κύπελλο. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 1,90.

ΠΑΟΚ – Λαμία (19:00)

Mε την διεκδίκηση του πρωταθλήματος χαμένη υπόθεση ο ΠΑΟΚ έχει πλέον στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και φυσικά μία θέση στην τετράδα που θα του δώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προέρχεται από μια ισοπαλία (παρά λίγο ήττα) με τον φιλοξενούμενο στην Τούμπα, Απόλλωνα και φυσικά οι γκρίνιες έχουν επανέλθει στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων. Από την άλλη η Λαμία έχει το μυαλό της στην μάχη της παραμονής στο πρωτάθλημα και το δείχνει με την ενδεκάδα που κατεβάζει στον σημερινό αγώνα. Η πρόταση είναι 1 και οver 2,5 με απόδοση 1,75.

Ολυμπιακός – Άρης (21:30)

Το Κύπελλο αποτελεί στόχο και για τις δύο ομάδες μόνο που για τον Άρη μαζί με την παραμονή του στην τετράδα και μάλιστα η διατήρηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα, είναι οι μοναδικοί του. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα φαίνεται δύσκολο να το χάσει ενώ το ενδιαφέρον του στρέφεται και στον αγώνα με αντίπαλο την Αϊντχόφεν (Πέμπτη 18/2), για τους «32» του Europa League. Πολλοί οι στόχοι για τους Πειραιώτες που δείχνουν έτοιμοι να τους παλέψουν ενισχυμένοι στην άμυνά τους και με τα νέα τους αποκτήματα (Παπασταθόπουλος, Λαλά). Η πρόταση ριψοκίνδυνη αλλά με μεγάλη απόδοση και με καλές πιθανότητες είναι 1 και no goal με απόδοση 2,60.