ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Κύπελλο Ελλάδας, 20/1/'21

Με θετικό πρόσημο (2/3) οι χθεσινές προτάσεις μας (19/1/’21) με αποδόσεις 1,95 και 2,10 αντίστοιχα, στα παιχνίδια Γουέστ Χαμ  –  Γουέστ Μπρομ 2-1 (2-3 γκολ, η πρότασή μας) και Βαγιαδολίδ  – Έλτσε 2-2 (g/g, η πρότασή μας). Στον άλλο αγώνα  Γκλάντμπαχ  – Βέρντερ Βρέμης 1-0, δεν «βγήκε» η πρότασή μας για 2-3 γκολ, αφού παρά τις ευκαιρίες της Βρέμης για ισοφάριση ο αγώνας έμεινε στο ένα γκολ.

Συνεχίζουμε σήμερα (20/1) με στοιχηματικές προτάσεις από το Κύπελλο Ελλάδας:

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00)

Δεν φαίνεται να είναι εύκολη η διαχείριση από τον  Άρη (κάτι που έχει ξανασυμβεί τον περασμένο Δεκέμβριο) των πολλών υποχρεώσεων αυτής την περιόδου. Επιστροφή του Μπερτόλιο και δίχως πολλές αλλαγές το σχήμα του δείχνει να θέλει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Από την άλλη η Αρκάδες με απουσίες και το μυαλό στον  πρωτάθλημα φαίνεται πως θα παλέψουν για ένα διαχειρίσιμο αποτέλεσμα. H πρόταση είναι no goal και under 2,5 με απόδοση 1,75.

ΠΑΟΚ – ΛΑΡΙΣΑ (17:15)

Ο ΠΑΟΚ σε καλή κατάσταση σε αντίθεση με την Λάρισα, θα προσπαθήσει να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο, έχοντας όμως αρκετές αλλαγές στο σχήμα του. H πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 1,95.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30)

Εκτεταμένο rotation από τις δύο ομάδες. Ο Μαρτίνς θέλει να ξεκουράσει τους παίκτες του από το βαρύ πρόγραμμα που είχε αλλά και για αυτό που ακολουθεί, όμως το σχήμα που κατεβάζει έχει τη δυνατότητα να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναιτωλικός  έχει περισσότερο το μυαλό του στο πρωτάθλημα και στη μάχη της παραμονής. H πρόταση είναι 2 και under 3,5 με απόδοση 1,95.

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (21:30)

Χωρίς την πίεση ο Απόλλωνας και εκτός θα δυσκολέψει αρκετά την ΑΕΚ η οποία βέβαια με τον Χιμένεθ έχει βελτιωθεί αισθητά. Και σε αυτόν το αγώνα θα έχουμε εκτεταμένο rotation, κάτι που δυσκολεύει την πρόβλεψη. H πρόταση είναι 1X και no goal με απόδοση 1,90.