ΠΑΟΚ: Αποκλεισμός! 1-2 από την Κράσνονταρ (vid-pics)

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο γήπεδο της Τούμπας και δεν τα κατάφερε ούτε και τώρα να προκριθεί στους ομίλους, αφού η Κράσνονταρ ήταν πιο έτοιμη στα κρίσιμα σημεία και πήρε τη νίκη με 2-1, σφραγίζοντας έτσι το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

O «δικέφαλος του Βορρά» δεν πέτυχε τον στόχο του για συμμετοχή στους ομίλους του Champions League -και θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League- αφού ηττήθηκε με 2-1 και στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ, η οποία με δύο νίκες σφράγισε το εισιτήριο για τους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν συνολικά καλή παρουσία, αλλά ήταν νευρικοί στην τελική προσπάθεια και το πλήρωσαν. Το αυτογκόλ του Μιχαηλίδη στο 73’ τους επηρέασε αρνητικά, αλλά η απάντηση μέσω κεφαλιάς του Ελ Καντουρί στο 77’ διατήρησε την ομάδα του Φερέιρα ζωντανή. Ένα λεπτό μετά όμως ο Καμπελά (78΄) έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, όταν μετά από δοκάρι του Βιλένα η μπάλα έφτασε στον Γάλλο, ο οποίος  σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κρέσπο (58’ Ουαγκέ), Ίνγκασον, Βαρέλα (76’ Σφιντέρσκι), Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (58’ Τσόλακ), Τζόλης, Αντρ. Ζίβκοβιτς.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σαφόνοφ, Κάιο, Μαρτίνοβιτς, Ραμίρες, Πετρόφ, Γκαζίνσκι (83’ Καμπόλοφ), Ούτκιν (58’ Σμόλινκοφ), Βιλένα, Κλάεσον, Καμπελά (85’ Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ.

Δείτε την ακόλουθη gallery: